Søk arrangement
Om smittevern og ditt besøk hos oss

Velkommen! Endelig har vi åpnet dørene for deg på Litteraturhuset Fredrikstad igjen.

I tråd med myndighetenes anbefalinger har vi utarbeidet et sett med smittevernsrutiner, slik at alle er sikret en god og trygg opplevelse hos oss.

Pr. 6. november går alle arrangment som planlagt. Les mer om dette her

Vi anbefaler alle å kjøpe billettene digitalt på litthusfred.no. For å kunne etterkomme myndighetenes krav til smittesporing, vil du bli spurt om å oppgi kontaktinformasjon. Ved billettkjøp vil du motta informasjonen du trenger om smittevernsrutiner og regler, på e-post og sms, slik at du er godt forberedt før ditt besøk.

Du går inn via hovedinngangen. Utenfor er det rikelig med plass slik at alle kan holde minst én meters avstand til alle man ikke kommer i følge med. Vi oppfordrer publikum til å møte opp i god tid, gjerne rundt en halvtime før forestillingsstart. Da unngår vi kø og stress.

Når du kommer, må du registere ditt besøk hos oss. Dette er enkelt. Du sender en SMS til 4690 6563. Skriv inn navnet ditt i SMS'en. Det er alt. Det henger plakater om dette ved inngangen. Håndsprit er tilgjengelig.

Vi oppfordrer alle til å kjøpe billett på forhånd. De som ikke har billett, kan kjøpe i døra.

Husk å registere besøket ditt med SMS og navnet ditt til 4690 6563.

Det er ingen krav om munnbind på våre arrangementet, men vi anbefaler dette. Fra mandag 9. november deler vi ut gratis munnbind til de som ønsker dette.

Husk å vaske eller desinfisere hendene dine når du kommer. Hånddesinfisering vil være tilgjengelig ved hovedinngang og på alle våre toaletter, med også andre steder på huset. Både saler, toaletter og publikumsområder blir jevnlig vasket.

På enkelte arrangementer vil det være mulig å kjøpe kioskvarer og kaffe. På andre åpner vi opp for øl og vinsalg i forkant av arrangementet.

Salen er åpen en halvtime før arrangement. Vi oppfordrer deg til å bevege deg minst mulig rundt i salen og i barområdet etter at du har funnet din plass. Husk å holde 1 meter avstand til andre.

Litteraturhuset Fredrikstad gjennomfører sine arrangementer med løse stoler. Her sier myndighetene at maksantall er 50 med frittstående stoler og 200 med fastmonterte seter.

Dette betyr at det inntil videre vil være en maksimal publikumskapasitet på 50 i storsalen Egalia og 40 i mellomsalen Thygesen. Dette gjelder både kulturarrangementer og lukkede møter og seminarer.

Salen vår er satt opp med enkeltstoler med en meters avstand. Det er IKKE lov å flytte på stolene, selvom dere kommer fra samme husstand.

Du har naturligvis anledning til å benytte toalettene våre både før, underveis og etter forestillingen, men forsøk å holde god nok avstand til andre publikummere.

Etter endt arrangement ber vi deg bli sittende. Publikumsvertskapet gir beskjed når det er din tur til å forlate salen. Da unngår vi kø og mange mennesker som skal ut samtidig.

Har du vært i kontakt med smittede, er i karantene, føler deg syk eller har symptomer på sykdom, er det viktig at du holder deg hjemme.