Søk arrangement
Om smittevern og ditt besøk hos oss

Velkommen! Endelig har vi åpnet dørene for deg på Litteraturhuset Fredrikstad igjen.

I tråd med myndighetenes anbefalinger har vi utarbeidet et sett med smittevernsrutiner, slik at alle er sikret en god og trygg opplevelse hos oss.

Vi anbefaler alle å kjøpe billettene digitalt på litthusfred.no. For å kunne etterkomme myndighetenes krav til smittesporing, vil du bli spurt om å oppgi kontaktinformasjon. Ved billettkjøp vil du motta informasjonen du trenger om smittevernsrutiner og regler, på e-post og sms, slik at du er godt forberedt før ditt teaterbesøk.

Du går inn via hovedinngangen. Utenfor er det rikelig med plass slik at alle kan holde minst én meters avstand til alle man ikke kommer i følge med. Vi oppfordrer publikum til å møte opp i god tid, gjerne rundt en halvtime før forestillingsstart. Da unngår vi kø og stress.

Når du skal inn, vil en av våre ansatte ønske deg velkommen nede ved hovedinngangen. Her vil vi gjennomføre en enkel febertest med en måleapparat som ikke kommer i kontakt med huden. Det hele tar bare ett sekund. Har du ikke feber, går du inn og vi kontrollerer din billett.

Når du kommer, må du registere ditt besøk hos oss. Dette er enkelt. Du sender en SMS til 4690 6563. Skriv inn navnet ditt i SMS'en. Det er alt. Det henger plakater om dette ved inngangen.

Vi oppfordrer alle til å kjøpe billett på forhånd. De som ikke har billett, kan kjøpe i døra.

Husk å registere besøket ditt med SMS og navnet ditt til 4690 6563.

Deretter kan du ta trappen eller heisen opp til 3. etasje. Alle våre arrangementer vil finne sted her i høst.

Det er ingen krav om munnbind på våre arrangementet. Likevel kan de som ønsker det kjøpe engangsmunndbind hos oss i inngangen der billettene blir kontrollert.

Husk å vaske eller desinfisere hendene dine når du kommer. Hånddesinfisering vil være tilgjengelig ved hovedinngang og på alle våre toaletter, med også andre steder på huset. Både saler, toaletter og publikumsområder blir jevnlig vasket.

På enkelte arrangementer vil det være mulig å kjøpe kioskvarer og kaffe. På andre åpner vi opp for øl og vinsalg i forkant av arrangementet. Hvis vi ikke har salg, kan du gå ned i restauranten og kjøpe der.

Salen er åpen en halvtime før arrangement. Vi oppfordrer deg til å bevege deg minst mulig rundt i salen og i barområdet etter at du har funnet din plass. Husk å holde 1 meter avstand til andre.

Salen vår er satt opp med enkeltstoler for deg som kommer alene. Folk i samme husstand, kan sitte sammen. Vil dere sitte sammen, er det lurt å komme tidlig og flytte stoler inntil hverandre.

Du har naturligvis anledning til å benytte toalettene våre både før, underveis og etter forestillingen, men forsøk å holde god nok avstand til andre publikummere.

Etter endt arrangement ber vi deg bli sittende. Publikumsvertskapet gir beskjed når det er din tur til å forlate salen. Da unngår vi kø og mange mennesker som skal ut samtidig.

Har du vært i kontakt med smittede, er i karantene, føler deg syk eller har symptomer på sykdom, er det viktig at du holder deg hjemme.