OBOS med på laget

OBOS med på laget

OBOS er ny sponsor av Litteraturhuset Fredrikstad. Rett før påske inngikk boligkjempen en samarbeidsavtale på to år.

– For OBOS er det viktig å skape gode steder å bo. Derfor ønsker vi å bygge oppunder gode og varierte kulturtilbud. Vi vet at det øker trivselen, sier Steinar Frølandshagen.

Roy Conradi Andersen (til venstre) og Steinar Frølandshagen.

Han er regiondirektør for OBOS Østfold og OBOS Vestfold. OBOS er en av Nordens største boligbyggere med over en halv million medlemmer. Over 18.000 av medlemmene bor i Fredrikstad.

– Vi er veldig glade og stolte over nå å ha med OBOS på laget. Det styrker oss og det samlede tilbudet vi kan gi til publikum. Vi skal være et hus for alle, ikke minst barn og ungdom. Det koster å lage arrangementer og ha et så bredt programtilbudet som vi har. Denne avtalen gjør at vi får litt mer arbeidsro de neste to årene, sier Roy Conradi Andersen, daglig leder ved Litteraturhuset Fredrikstad.

Fra før har Litteraturhuset Fredrikstad og OBOS inngått en avtale om rabatter til OBOS-medlemmer, og nå er altså en sponsoravtale for 2024 go 2025 på plass.

– Østfold og Fredrikstad trenger sterke kulturinstitusjoner. Vi vet at dette er viktig når folk bestemmer seg for hvor de skal bo. Aktivitet, kulturopplevelser og gode fritidstilbud styrker attraktiviteten til en by. Slikt ønsker vi å bygge oppunder, sier Frølandshagen.

Se hele vårt program her.

Les mer om rabattavtalen med OBOS her.

Meld deg på vårt

Nyhetsbrev