Søk arrangement
Nyheter fra Litteraturhuset Fredrikstad

Her finner du de siste nyhetene og oppdateringene fra Litteraturhuset Fredrikstad.

Protrettbilde av Anne Fjellro og Sylwia Stasiak. Foto: Veronica von Groningen
Litteraturhuset Fredrikstad jaktet på en ny programansvarlig, men endte opp med to nye ansatte: Anne Fjellro (49) blir ny programansvarlig – og Sylwia Stasiak (40) skal ha ansvar for barne- og ungdomsprogrammet.
Ungdommen gleder seg over at Litteraturhuset Fredrikstad nå skal styrke tilbudet til de unge. Nå går Gjensidigestiftelsen 248.000 kroner for å tilrettelegge for flere unge på huset. Foran, fra venstre: Emil Røgeberg, Andrea Hermansen, Juliane Pedersen og Wenche Westberg i Gjensidigestiftelsen. Bak fra venstre: Maren Sletner Løken, kundevalgt fra Gjensidigestiftelsen og Roy F. Conradi Andersen, daglig leder i Litteraturhuset Fredrikstad.
Litteraturhuset Fredrikstad og ungdommen jubler: Gjensidigestiftelsen gir 248.000 kroner til prosjektet «Ung og fri», for å gjøre huset mer åpent og tilgjengelig for de unge.
Julen er høytid – også for litteraturen. Nå gir Litteraturhuset Fredrikstad deg flere av juleklassikerne, hver søndag i advent, rett hjem til deg.
Litteraturhuset Fredrikstad trapper nå opp satsingen på digital produksjon og på egne digitale arrangementer.
Nå kan du gi bort gavekort på Litteraturhuset Fredrikstad sammen med vårt fine, spesiallagede julegavekort. Du bestemmer selv hvilken verdi gavekortet skal ha.
Litteraturhuset Fredrikstad søker etter programansvarlig – en av mest spennende kultur-, samfunnsdebatt- og litteraturjobbene i vår region.
Det ligger ikke an til avlyste arrangementer på Litteraturhuset Fredrikstad i nær fremtid. Men det settes heller ikke opp nye arrangementer før nyttår.
Året det var så bratt. Og veldig usikkert. Omtrent slik kan man beskrive 2020. Nå kommer sentralbanksjef Øystein Olsen til Fredrikstad for å fortelle hva som skjer med økonomien de neste årene.
I regjeringens forslag til statsbudsjett for 2021, er det foreslått at støtten til Litteraturhuset Fredrikstad øker med 325.000 kroner. – En gledens dag, dette gir oss en mer forutsigbar drift i nok et corona-år, sier daglig leder Roy Andersen.