Søk arrangement
Nyheter fra Litteraturhuset Fredrikstad

Her finner du de siste nyhetene og oppdateringene fra Litteraturhuset Fredrikstad.

Med stengte dører, står Litteraturhuset Fredrikstad over en svært vanskelig periode. I dag sendte de store litteraturhusene i Norge ut et felles brev til kulturdepartementet hvor de ber om tiltak mot den akutte situasjonen som har oppstått.
Litteraturhuset Fredrikstad
Som en følge av pålegg fra myndighetene, stenger Litteraturhuset Fredrikstad med umiddelbar virkning. Det vil ikke være aktivitet av noe slag på huset de neste 14 dagene.
Litteraturhuset Fredrikstad
Litteraturhuset Fredrikstad gjør fortløpende vurderinger av arrangementer i samråd med Fredrikstad kommune og eksterne arrangører. De fleste arrangementene våre vil gå som planlagt, med mindre annen beskjed blir gitt fra myndighetene.
På årets første Kulturmølje inviterer vi til "sofaprek " om distriktets scener i Fredrikstad og Viken.
Velkommen til en dag for hele familien. Biblioteket og litteraturhuset går sammen for å lage en morsom dag for hele familien med Ruffen som rød tråd.
Litteraturhuset Fredrikstads nye dagtilbud LittSenior fikk en fantastisk premiere med full sal med ”Glimt fra Østsias historie”.
Perry Olsen (til venstre) og Roy Andersen (til høyre) takker Sverre Jespersen (i midten) fra Gjensidigestiftelsen for gaven.
Litteraturhuset Fredrikstad får 70.000 kroner for å satse mer på ungdom når ungdomsklubben flytter inn på huset.
seniorklubben
Våren 2020 starter Litteraturhuset Fredrikstad opp med en ny serie på dagtid. Seniorklubben tar for seg lokalhistorie, byutvikling og helserelaterte spørsmål.
"Mannen med stemmen" – Lars Tore Bøe –  skal ta publikum med til det helt store høydepunktene i verdenslitteraturen denne våren. Nå lanserer Litteraturhuset Fredrikstad serien "Én bok – én stemme".
Våren 2020 blir vi bedre kjent med Latin-Amerika på Litteraturhuset Fredrikstad gjennom reiseliv, litteratur, politikk og historie.