Søk arrangement
Nyheter fra Litteraturhuset Fredrikstad

Her finner du de siste nyhetene og oppdateringene fra Litteraturhuset Fredrikstad.

Litteraturhuset Fredrikstad ønsker nå alle barn fra 1. til 4. klasse velkommen til teaterkurs i uke 25. Vær med å lage et fullt teaterstykke – og stå på scenen med publikum fredag. 
Nå tar vi med oss det vi kan av bokprek, show og dans for barn, slampoesi, lek og moro for små og store ut på Blomstertorvet. Kom og nyt sola, gleden og kunsten med oss!
Her er Litteraturhuset Fredrikstads to nye ansikter: Anne Fjellro og Sylwia Stasiak er nå på plass!
Regjeringen har bestemt seg for å utvide kompensasjonsordningen. Det er svært gledelig nytt for Litteraturhuset Fredrikstad, for publikum og ansatte.
Protrettbilde av Anne Fjellro og Sylwia Stasiak. Foto: Veronica von Groningen
Litteraturhuset Fredrikstad jaktet på en ny programansvarlig, men endte opp med to nye ansatte: Anne Fjellro (49) blir ny programansvarlig – og Sylwia Stasiak (40) skal ha ansvar for barne- og ungdomsprogrammet.
Ungdommen gleder seg over at Litteraturhuset Fredrikstad nå skal styrke tilbudet til de unge. Nå går Gjensidigestiftelsen 248.000 kroner for å tilrettelegge for flere unge på huset. Foran, fra venstre: Emil Røgeberg, Andrea Hermansen, Juliane Pedersen og Wenche Westberg i Gjensidigestiftelsen. Bak fra venstre: Maren Sletner Løken, kundevalgt fra Gjensidigestiftelsen og Roy F. Conradi Andersen, daglig leder i Litteraturhuset Fredrikstad.
Litteraturhuset Fredrikstad og ungdommen jubler: Gjensidigestiftelsen gir 248.000 kroner til prosjektet «Ung og fri», for å gjøre huset mer åpent og tilgjengelig for de unge.
Julen er høytid – også for litteraturen. Nå gir Litteraturhuset Fredrikstad deg flere av juleklassikerne, hver søndag i advent, rett hjem til deg.
Litteraturhuset Fredrikstad trapper nå opp satsingen på digital produksjon og på egne digitale arrangementer.
Nå kan du gi bort gavekort på Litteraturhuset Fredrikstad sammen med vårt fine, spesiallagede julegavekort. Du bestemmer selv hvilken verdi gavekortet skal ha.
Litteraturhuset Fredrikstad søker etter programansvarlig – en av mest spennende kultur-, samfunnsdebatt- og litteraturjobbene i vår region.