Søk arrangement
Nyheter fra Litteraturhuset Fredrikstad

Her finner du de siste nyhetene og oppdateringene fra Litteraturhuset Fredrikstad.

Linn Ullmann, Monika Fagerholm, Per Petterson og Kim Leine er noen av toppnavnene som preger vinterens program på Litteraturhuset Fredrikstad. Nå ønsker vi barn, ungdom og voksne velkommen tilbake til kulturen.
Per Ivar Snarberg, Roy Freddy Andersen og Annette Vanem Jønsson
Litteraturhuset Fredrikstad styrker satsingen på og tilbudet til barn og unge når de nå får med seg SpareBank 1 Østfold Akershus som ny og viktig samarbeidspartner.
Er du i en bok- eller lesesirkel? I så fall vil vil gjerne ha kontakt med deg! 
Nå kan du gi bort gavekort på Litteraturhuset Fredrikstad sammen med vårt fine, spesiallagede julegavekort. Du bestemmer selv hvilken verdi gavekortet skal ha.
Nytt på Litteraturhuset Fredrikstad! To ganger i året blir det litterær festaften for norsklærere og alle som elsker litteratur.
Endelig kan vi invitere hele byen til Barnas Bokbyttedag og familiefest!
Stempel er en av våre store ungdomssatsninger. Prosjektet skal skape forståelse mellom mennesker og gi folk en nysgjerrighet for hverandre.
Midt i gleden over gjenåpningen av Norge, sitter vi med et stort, ubesvart spørsmål: Blir ting som før? Vil publikum vende tilbake? Når vil vi sitte sammen igjen, veldig mange mennesker, og la oss bevege av kulturen?
Litteraturhuset Fredrikstad utvider tilbudet til barn og unge . Nå starter vi opp faste, ukentlige kurs for barn. Hver mandag blir det dans, teater og lek på huset.
Dette er et bilde av Aleksander Rasch
Litteraturhuset Fredrikstad åpner dørene for lærlinger. Nå er Aleksander Rasch (17) på plass på huset.