Søk arrangement
Nyheter fra Litteraturhuset Fredrikstad

Her finner du de siste nyhetene og oppdateringene fra Litteraturhuset Fredrikstad.

Endelig kan vi invitere hele byen til Barnas Bokbyttedag og familiefest!
Stempel er en av våre store ungdomssatsninger. Prosjektet skal skape forståelse mellom mennesker og gi folk en nysgjerrighet for hverandre.
Midt i gleden over gjenåpningen av Norge, sitter vi med et stort, ubesvart spørsmål: Blir ting som før? Vil publikum vende tilbake? Når vil vi sitte sammen igjen, veldig mange mennesker, og la oss bevege av kulturen?
Litteraturhuset Fredrikstad utvider tilbudet til barn og unge . Nå starter vi opp faste, ukentlige kurs for barn. Hver mandag blir det dans, teater og lek på huset.
Dette er et bilde av Aleksander Rasch
Litteraturhuset Fredrikstad åpner dørene for lærlinger. Nå er Aleksander Rasch (17) på plass på huset.
Litteraturhuset Fredrikstad ønsker nå alle barn fra 1. til 4. klasse velkommen til teaterkurs i uke 25. Vær med å lage et fullt teaterstykke – og stå på scenen med publikum fredag. 
Nå tar vi med oss det vi kan av bokprek, show og dans for barn, slampoesi, lek og moro for små og store ut på Blomstertorvet. Kom og nyt sola, gleden og kunsten med oss!
Her er Litteraturhuset Fredrikstads to nye ansikter: Anne Fjellro og Sylwia Stasiak er nå på plass!
Regjeringen har bestemt seg for å utvide kompensasjonsordningen. Det er svært gledelig nytt for Litteraturhuset Fredrikstad, for publikum og ansatte.
Protrettbilde av Anne Fjellro og Sylwia Stasiak. Foto: Veronica von Groningen
Litteraturhuset Fredrikstad jaktet på en ny programansvarlig, men endte opp med to nye ansatte: Anne Fjellro (49) blir ny programansvarlig – og Sylwia Stasiak (40) skal ha ansvar for barne- og ungdomsprogrammet.