Søk arrangement
Nyheter fra Litteraturhuset Fredrikstad

Her finner du de siste nyhetene og oppdateringene fra Litteraturhuset Fredrikstad.

Lørdag 11. juni er igjen duket for Barnas bokbyttedag utendørs på Blomstertorvet i Fredrikstad – med show, musikk og moro. Alle får gleden av å kunne gi, bytte og ta med seg barnebøker som andre ikke lenger bruker. 
Litteraturhuset Fredrikstad og Fredrikstad bibliotek går i bresjen for tidenes leseløft i Fredrikstad. Nå skal alle voksne lese mer for barna sine.
Historie- og samfunnsinteressen er stor i Fredrikstad og Østfold. Nå er det duket for tidenes første sakprosafestival i byen. 
Denne våren lar Vigdis Hjorth oss møte Tove Ditlevsen, Sigrid Undset og Herman Wildenvey. Og til høsten kan vi glede oss til Alf Prøysen, Rolf Jacobsen, Camilla Collett og Dag Solstad.
Linn Ullmann, Monika Fagerholm, Per Petterson og Kim Leine er noen av toppnavnene som preger vinterens program på Litteraturhuset Fredrikstad. Nå ønsker vi barn, ungdom og voksne velkommen tilbake til kulturen.
Per Ivar Snarberg, Roy Freddy Andersen og Annette Vanem Jønsson
Litteraturhuset Fredrikstad styrker satsingen på og tilbudet til barn og unge når de nå får med seg SpareBank 1 Østfold Akershus som ny og viktig samarbeidspartner.
Er du i en bok- eller lesesirkel? I så fall vil vil gjerne ha kontakt med deg! 
Nå kan du gi bort gavekort på Litteraturhuset Fredrikstad sammen med vårt fine, spesiallagede julegavekort. Du bestemmer selv hvilken verdi gavekortet skal ha.
Nytt på Litteraturhuset Fredrikstad! To ganger i året blir det litterær festaften for norsklærere og alle som elsker litteratur.