Nyheter fra Litteraturhuset Fredrikstad

Her finner du de siste nyhetene og oppdateringene fra Litteraturhuset Fredrikstad.

Perler på en lang snor: Høstprogrammet 2023 er ute!

Litteratur, humor, musikk, foredrag og debatter: Nå er høstprogrammet til Litteraturhuset Fredrikstad ute – spekket med over hundre ulike arrangementer for store og små. Til fornuftige priser. 

Litteraturhuset Fredrikstad får 1 mill ekstra over statsbudsjettet

Litteraturhuset Fredrikstad får bevilget én millioner kroner ekstra over statsbudsjettet i 2023 til å fortsette satsingen på leselyst. – En utrolig gladnyhet som sikrer vår satsing på leselyst for både barn og voksne.

Programmet er klart: Sterke navn til ny festival i Fredrikstad

Carl Bildt, Erna Solberg og Sergej Lebedev. Det er bare noen av toppnavnene du får møte under dokumentarfestivalen Kontrast i Fredrikstad i april.

Lanserer nytt senior-tilbud på dagtid

Et nytt dagtilbud lanseres nå på Litteraturhuset Fredrikstad. Littsenior er et kafé-fellesskap for godt voksne. Sju arrangementer er klare fram til sommeren.

Da byen mistet – og fant igjen – selvtilliten

Kronikk av Roy Conradi Andersen, daglig leder ved Litteraturhuset Fredrikstad. Noen ganger lurer jeg på om det var denne brannen i 2008 som ble vendepunktet for Fredrikstad. For opp av asken kom det noe helt nytt. Og omtrent samtidig skjøt...

Åpner litteraturhuset for felles romjulsfeiring

Mange barn får oppleve fellesskap og juleunderholdning i romjulen når Lions Fredrikstad, Kirkens bymisjon, Fredrikstad kommune og Litteraturhuset Fredrikstad går sammen om et felles barne- og familiearrangement. Det er Lions Club Fredrikstad som er initiativtaker og prosjektleder for romjularrangementet som...

Nå feirer vi ti år – velkommen til festuke

For ti år siden åpnet vi dørene. Nå skal vi feire jubileet vårt med en rekke arrangementer, fest og moro en hel uke – for både store og små.

Får 400.000 ekstra i statsbudsjettet: – En gledens dag!

Litteraturhuset Fredrikstad får 400.000 kroner på statsbudsjettet til å videreutvikle høytlesningsprosjektet Bokstart Fredrikstad. Det kommer barna i distriktet til gode.

Nå kan du bli medlem i Litteraturhuset Fredrikstad

Litteraturhuset Fredrikstad lanserer nå medlemskap som gjør at du kan støtte vårt arbeid – og samtidig få en rekke fordeler. – Vi har lenge drøftet hvordan vi best kan gjøre dette. Nå har vi funnet en løsning som vi tror...

Meld deg på vårt

Nyhetsbrev