Nyheter fra Litteraturhuset Fredrikstad

Her finner du de siste nyhetene og oppdateringene fra Litteraturhuset Fredrikstad.

Tre spennende foredrag før sommeren

Vi byr på tre svært spennende foredrag før sommeren som rekker både lokalt og globalt:

OBOS med på laget

OBOS er ny sponsor av Litteraturhuset Fredrikstad. Rett før påske inngikk boligkjempen en samarbeidsavtale på to år.

Nå får du OBOS-rabatt hos oss

OBOS og Litteraturhuset i Fredrikstad har inngått en samarbeidsavtale. – Det betyr at alle OBOS-medlemmer nå får rabatt på de fleste arrangementene på huset. 

Lanserer nytt program for vinter og vår 2024

Nå braker det løs igjen. Fra januar og fram til forsommeren 2024 er Litteraturhuset Fredrikstad klar med nær 60 arrangementer med kjente navn og spennende temaer fra scenen. – Etter en velfortjent julepause, gleder vi oss til å åpne dørene…

Takk for i år – velkommen tilbake i 2024!

Litteraturhuset Fredrikstad har lagt bak seg et fint og spesielt år. Dette er året da vi fylte ti år – og mange av dere var med på festen vår i januar. En slik jubileumsfeiring er et godt tidspunkt for å…

Bokstart Fredrikstad får 600.000 kroner

Høytlesning-satsingen Bokstart Fredrikstad får 600.000 kroner av Sparebankstiftelsen DNB de neste tre årene. Det betyr at satsingen på de aller minste barna kan fortsette.

Perler på en lang snor: Høstprogrammet 2023 er ute!

Litteratur, humor, musikk, foredrag og debatter: Nå er høstprogrammet til Litteraturhuset Fredrikstad ute – spekket med over hundre ulike arrangementer for store og små. Til fornuftige priser. 

Litteraturhuset Fredrikstad får 1 mill ekstra over statsbudsjettet

Litteraturhuset Fredrikstad får bevilget én millioner kroner ekstra over statsbudsjettet i 2023 til å fortsette satsingen på leselyst. – En utrolig gladnyhet som sikrer vår satsing på leselyst for både barn og voksne.

Programmet er klart: Sterke navn til ny festival i Fredrikstad

Carl Bildt, Erna Solberg og Sergej Lebedev. Det er bare noen av toppnavnene du får møte under dokumentarfestivalen Kontrast i Fredrikstad i april.

Meld deg på vårt

Nyhetsbrev