Søk arrangement
Nå starter vi teaterkurs for barna!

Litteraturhuset Fredrikstad utvider tilbudet til barn og unge . Nå starter vi opp faste, ukentlige kurs for barn. Hver mandag blir det dans, teater og lek på huset.

– Dette gleder meg veldig til, sier Sylwia Stasiak, nyansatt barne- og ungdomsansvarlig ved Litteraturhuset Fredrikstad.

Sylwia Stasiak har bakgrunn fra biblioteket Deichmann Tøyen som litteraturformidler og arrangementansvarlig for barn og unge.

I tillegg har hun drevet Solstrålen teater i Oslo. Her hadde hun ansvaret for 100 barn i alderen 2 til 14 år – og Sylwia har stått bak flere store teateroppsetninger for Rampelysfestivalen og Black Box Teater. Hun har også laget Solstrålen teaterfestival på Trikkehallen på Kjelsås – og har jobbet med store teaterproduksjoner i Oslo.

Litteraturhuset Fredrikstad åpner nå for påmelding for to ulike kurs:

Mandager 16.45-17.15:

Teaterdans for de minste (3-5 år).

Hver mandag ettermiddag starter vi med dans for de minste hvor vi bruker fargerike vimpler, morsomme hatter og musikk barna elsker. Dette er en suveren måte å ha en aktivitet med barnet ditt.

– Det pleier å være topp stemning på disse kursene. Jeg har hatt mange grupper hvor både barna og foreldrene fortsetter i flere år, og får nye venner og bekjentskaper, sier Sylwia Stasiak.

Oppstart 6. september.

Varighet: 14 uker. Slutt til jul.

Mer info og påmelding her.

Mandager 17.30-19.00:

Teaterkurs for barn (6-10 år)

 Hver mandag samles teatergruppa som skal jobbe i ett år med én forestilling. Vi øver på ett teaterstykke som skal framføres våren 2022. Det blir også en juleavslutning med smakebit av teaterstykket.

Kurset inneholder teaterlek, improvisasjons-øvelser, tekstarbeid, dans og bevegelser. Målet er å skape et teaterstykke hvor barna er med å skape historien, karakteren og kostymer. Vi lærer samarbeid, vi lærer å lytte til hverandre og danner nye vennskap. Kurset har stort fokus på lek, trygghet og trivsel.

– Stykket skapes av barna sammen med meg som instruktør. Kurset fokuserer på trygghet, lek og vennskap. Det blir garantert mye latter og sprell. Teater skal være gøy, sier Stasiak.

Oppstart 6. september 2021

Varighet: Høst, vinter og vår.

Mer info og påmelding her.

Vi ønsker alle hjertelig velkommen!

Har du spørsmål, ta kontakt med Sylwia Stasiak, tel: 986 50 131 / sylwia@litthusfred.no