Nå får du OBOS-rabatt hos oss

OBOS og Litteraturhuset i Fredrikstad har inngått en samarbeidsavtale. Det betyr at alle OBOS-medlemmer nå får rabatt på de fleste arrangementene på huset.

– Vi gleder oss til å sette i gang. De rabatterte arrangementene ligger allerede ute. Vi håper tilbudet blir godt tatt imot av publikum, og ikke minst at enda flere skal finne veien til Litteraturhuset i Fredrikstad, sier daglig leder, Roy Conradi Andersen.

OBOS har i år vokst til rundt 580.000 medlemmer. Rundt 17.000 av dem bor i Fredrikstad og kan nå glede seg over et nytt, lokalt tilbud.

Gode rabattavtaler

OBOS har et omfattende medlemsprogram med faste rabatter og fordeler. Tilbudene på byggevarer, reiser og bank er blant de mest populære – i tillegg til forkjøpsretten til boliger. Og mange medlemmer benytter seg av de gode avtalene OBOS har med kulturinstitusjoner landet rundt.

– Vi gleder oss til samarbeidet med Litteraturhuset Fredrikstad. Vårt fordelsprogram blir med dette enda mer komplett – til glede for våre medlemmer i Fredrikstad og tilreisende. Med Litteraturhuset Fredrikstads omfattende program er vi trygge på at dette blir godt mottatt og flittig benyttet av medlemmene våre, sier regiondirektør Steinar Frølandshagen i OBOS.

Godt besøkt kulturhus

Litteraturhuset Fredrikstad er en av de mest aktive og best besøkte kulturhusene i Østfold. I 2023 ble huset besøkt av over 91 000 mennesker, mens 27 000 fant veien til de 367 arrangementene som ble gjennomført i fjor.

Samarbeidet gir OBOS-medlemmer 20 prosent rabatt på inntil to billetter på utvalgte arrangementer i regi av Litteraturhuset Fredrikstad. Du finner arrangementene på denne nettsiden. Her kan du også finne ut hvordan du går fram for å bruke tilbudene.

– Vi håper og tror at OBOS-rabattene vil bidra til at enda flere begynner å bruke Litteraturhuset Fredrikstad, sier Conradi Andersen.

 

 

Meld deg på vårt

Nyhetsbrev