Søk arrangement
Litteraturhuset Fredrikstad
Litteraturhuset Fredrikstad holder stengt til 26. mars

Som en følge av pålegg fra myndighetene, stenger Litteraturhuset Fredrikstad med umiddelbar virkning. Det vil ikke være aktivitet av noe slag på huset de neste 14 dagene.

I dag, torsdag 12. mars, besluttet regjeringen at alle kulturbygg skulle stenges fra klokken 1800 samme dag som et ledd i arbeidet med å bekjempe utbruddet av Korona-visruset.

– Vi har full respekt og forståelse for disse tiltakene fra regjeringen. Nå handler alt om stanse smitten, sier Roy Andersen, daglig leder ved Litteraturhuset Fredrikstad.

Han sier at situasjonen som nå oppstår rammer kulturlivet svært, svært hardt. Litteraturhuset Fredrikstad mister nå en betydelig del av omsetningen sin 1. halvår 2020.

– Dette har mildt sagt dramatiske konsekvenser for oss og mange andre aktører. Vi håper at så mange som mulig nå ikke avbestiller møter, seminarer og konferanser, men heller jobber for å flytte disse til et senere tidspunkt, avslutter Andersen.

Litteraturhuset Fredrikstad håper på å åpne dørene igjen så snart de restriktive tiltakene lettes. Mange arrangementer i april og mai er ikke avlyst i påvente av nye beskjeder fra myndighetene.

Det vil ikke være ansatte på jobb før 26. mars 2020. Litteraturhuset Fredrikstad tar derfor ikke imot besøkende.

Hvis noen har spørsmål, kan de kontakte oss på post@litthusfred.no eller på 90610530 / 995 64 928.