Søk arrangement

Det ligger ikke an til avlyste arrangementer på Litteraturhuset Fredrikstad i nær fremtid. Her følger praktisk informasjon om arrangementer og seminarer fremover.

Regjeringen kom torsdag 5. november med ytterligere innstramminger av restriksjoner for å forhindre økt smitte. De fleste av tiltakene er rettet mot sosiale sammenkomster i privat regi, der smitten spres raskt.

– Erfaringen er at det er trygt å gå på kulturarrangementer i Norge. Det er ikke her tilfellene med smitte kommer fra. Vi har bare noen få arrangementer igjen før jul, så inntil annen beskjed blir gitt, avvikles disse som normalt, sier daglig leder ved Litteraturhuset Fredrikstad, Roy Conradi Andersen.

Andersen har vært i dialog med kommuneoverlegen i Fredrikstad, som ikke kommer med råd om å avlyse.

Foto: Felix C. Ellingsrud Fredriksstad Blad Slik så det ut da Fredrikstad Næringsforening hadde invitert sentrale politikere til frokostmøte om samferdsel på Litteraturhuset Fredrikstad onsdag morgen.

Litteraturhuset Fredrikstad gjennomfører sine arrangementer med løse stoler. Her sier myndighetene at maksantall er 50 med frittstående stoler og 200 med fastmonterte seter.

Dette betyr at det inntil videre vil være en maksimal publikumskapasitet på 50 i storsalen Egalia og 40 i mellomsalen Thygesen. Dette gjelder både kulturarrangementer og lukkede møter og seminarer.

Her finner du praktisk info om de enkelte arrangementene fremover som blir berørt av de nye restriksjonene:

Tirsdag 10. november 2020: Det er planlagt to arrangementer med Ingvar Wilhelmsen. Her blir billettkjøpere kontaktet av arrangøren Publicom. Her finner du kontaktinfo til Publicom. 

Onsdag 11. november 2020: Sorg og omsorg. Avlyst – arrangementet blir flyttet til ny dato i 2021. Alle gratisbilletter kanselleres. Du må hente ut nye billetter når nytt arrangement settes opp.

Søndag 15. november 2020: Maratonsøndag med Terje Tvedt. Arrangementet gjennomføres som planlagt. De 50 første som kjøpte billett til arrangementet beholder plassen. De resterende billettkjøperne får epost fra oss om eventuell konvertering til nettstrømmebillett eller refusjon.

Konsertene med Magnus Grønneberg 17., 18 .og 19. desember: Her blir det tatt en avgjørelse tidlig i desember om arrangementene kan la seg gjennomføre eller ikke. Beskjed kommer.

Utleie av lokaler til seminarer og møter på dagtid fortsetter som vanlig, men med en begrensing på 50 personer.

– Mange velger å legge nødvendige møter til oss nettopp fordi vi har store rom og saler, i motsetning til trange møterom på jobben. Det gjør at det er mye enklere å overholde smittevernreglene her enn på mange arbeidsplasser, sier Andersen.

I tillegg trapper Litteraturhuset Fredrikstad opp sin digitale satsing. Vi tilbyr nå produksjon, nettstrømming og opptak av webinarer, digitale seminarer og møter med vårt profesjonelle produksjonsteam. Les mer om vårt digitale produksjonstilbud her.