Søk arrangement

Litteraturhuset Fredrikstad valgte å refundere samtlige billetter til våre arrangement da vi ble stengt ned 12. mars i år. En del av disse arrangementene, som «Hvorfor det?», «Menn og følelser» og «Helene Uri om språk», ble flyttet til nye datoer. Alle som har kjøpt billett på nett fikk tre valg: refundere beløpet, ta ut billettprisen som en verdikupong eller å ettergi billetten som en gave til Litteraturhuset Fredrikstad. Vi vil rette en stor takk til dere som valgte å donere billettene deres for å støtte oss i denne vanskelige tiden.

Nå er det slik at det blir lagt ut nye billetter til flyttede arrangement. Det vil si at de gamle billettene ikke er gjeldene. Du kan bruke verdikupongen din å «bytte» det inn i en ny billett, men dette må du som kunde selv gjøre. Dette kan du gjøre ved å bruke verdikupoengen om du valgte dette da du fikk mail fra ticketco.

Hvis du mener du ikke har mottatt en slik mail fra ticketco anbefaler vi å sjekke søppelposten din, da meldingen kan ha havnet der.

Med begrenset plass i salen vil ikke alle få plass så her er det første-mann-til-mølla-prinsippet som gjelder.

Til dere som har kjøpt billett over disk i Norli bokhandel. Ta kontakt på post@litthusfred.no for refusjon av billett. Dette må gjøres manuelt så vi trenger deres person- og billettinfo for å gjøre dette.

1 metes-avstand-hilsen fra
Litteraturhuset Fredrikstad