Søk arrangement

Året det var så bratt. Og veldig usikkert. Omtrent slik kan man beskrive 2020. Nå kommer sentralbanksjef Øystein Olsen til Fredrikstad for å fortelle hva som skjer med økonomien de neste årene.

Hva skjer med verdensøkonomien? Renta? Boligprisene? Privatøkonomien vår? Valutakursene? Hvorfor kan vi ikke bruke mer oljepenger?

Spørsmålene mange sitter med er flere etter at mye ble snudd på hodet i korona-tiden.

Sentralbanksjef Øystein Olsen. Foto: Norges Bank

Sentralbanksjef Øystein Olsen. Foto: Norges Bank

Mandag 19. oktober står sentralbanksjef Øystein Olsen på scenen på Litteraturhuset Fredrikstad med innlegget  «Nye utfordringer for norsk økonomi». Etter innlegget deltar han i samtale med den lokale eiendomsutvikleren Morten Fredriksen. Sentralbanksjefen tar også spørsmål fra salen.

– Jeg synes det er flott at mange får sjansen til å få enda mer innsikt i økonomi. Det er tiltak vi heier på. Det er ikke hver dag sentralbanksjefen kommer til Østfold, så dette synes vi er stas.

Det sier banksjef Arild Bjørn Hansen i SpareBank1 Østfold Akershus. Banken sørger for at publikum kan oppleve det hele gratis.

– Vi merker at det mange ønsker å få vite mer om økonomi. Jeg tror ikke det blir første gang vi setter dette på dagsordenen, sier daglig leder ved Litteraturhuset Fredrikstad, Roy Conradi Andersen.

Det er noen få gratisbilletter igjen, men fortvil ikke:

– Pågangen har vært så stor at vi i løpet av kort tid setter opp billetter til nettstrømming, slik at man kan se det hele hjemmefra, sier Andersen.

Her kan du skaffe deg billetter.

 

Arrangementet er sponset av: