Søk arrangement
Webinar om styrekompetanse
 • Tid:
  onsdag 26. mai 2021
 • Klokken:
  18:00- 19:15
 • Arrangør:
  • Nettverk for kvinnelige ledere
Gratis inngang
Eksternt
Dronebilde litthusfred
 • Tid:
  onsdag 26. mai 2021
 • Klokken:
  18:00- 19:15
 • Arrangør:
  • Nettverk for kvinnelige ledere
Gratis inngang
Eksternt
Webinar om styrekompetanse

Gjennom hele 2000-tallet har andelen kvinner i styrer i norsk næringsliv økt jevnt, godt hjulpet frem av kjønnskvotering i blant annet ASA og selskaper hvor kommunen eller fylkeskommunen eier 2/3 av selskapet og interkommunale selskap.

Formålet med nettverket for kvinnelige ledere i regionen er nettopp å stimulere til flere kvinner i ledende posisjoner som styreverv, og vi arrangerer 26. mai klokken 18.00 et webinar som gir et overordnet innblikk i styrearbeid. Kvelden byr blant annet på:

– En introduksjon til det formelle i aksjeloven rundt styrearbeid
– Hvilke erfaringer gjør man seg som toppleder og styremedlem, hvordan balanserer man ut eiernes interesser med selskapets?
– Hvordan jobber headhunteren med å rekruttere til styrer, hvordan jobber man med styresammensetning?

Vi er godt fornøyde for å ha fått med oss noen supersterke foredragsholdere også denne gangen;

Maalfrid Brath er nordisk regionsjef i ManpowerGroup og har lang erfaring både som toppleder og styremedlem. ManpowerGroup jobber bevisst med å utvikle ledere av begge kjønn og scorer godt på EYs årlige SHE index. Hun er for tiden styremedlem i blant annet NHO og har tidligere vært styremedlem i Folketrygdfondet og BI og vi er spente på å høre om hvordan det jobbes strategisk med rekruttering av styremedlemmer fra en av Norges fremste eksperter på området!

Vidar Andersen er partner i Concepta Partners og er autorisert regnskapsfører. Vidar har bred erfaring fra styreverv i SMB bedrifter, og har gjennom sitt selskap Styreguiden AS forfattet og gitt ut flere styrebøker, blant annet Styreguiden og Styrearbeid på 1-2-3. I dag er han en aktiv foredrags- og kursholder innenfor styre- og økonomiområdet. Vidar vil gi oss en overordnet introduksjon til det formelle rundt styrearbeid.

Nina Solli er regiondirektør i NHO Viken Oslo og brenner for kvinner og ledelse. Hun har jobbet med kvinner, ledelse og styrearbeid i NHO i mange år og har også vært ansvarlig for NHOs Female Future-program. Hun har variert styreerfaring og sitter nå i styret i Norges Varemesse og har tidligere vært styremedlem blant annet i UNICEF og Fagskolen Oslo Akershus. Vi gleder oss til å høre Ninas erfaringer og tips til praktisk og operativt styrearbeid!

Møteledere: Terese Troy Prebensen, Siri Martinsen og Annette Thorsø Mohr fra styringsgruppen i nettverk for kvinnelige ledere.

Andre kommende arrangementer

Søndag 5. des 2021 kl 12:00
En festlig julekonsert som passer hele familien!
Mandag 6. des 2021 kl 16:00
Gratis kurs i podkast på Litteraturhuset Fredrikstad for alle mellom 15-19 år!
Onsdag 8. des 2021 kl 19.00
Linn Skåber og Lisa Aisato har gjort det igjen. Nå er de ute med sin tredje bok: Til oss. Fra de eldste.
Søndag 12. des 2021 kl 15:00
Lars Tore Bøe viser oss klassiske perler i litteraturarven vår. Denne søndagen er det Kristin Lavransdatter.
Tirsdag 14. des 2021 kl 18:00
Solidaritet ble knust den 13 desember 1981 med unntak tilstand.
Torsdag 16. des 2021 kl 19:00
Konsert med Magnus Grønneberg på Litteraturhuset Fredrikstad.
Load More