Søk arrangement
Vreeswijk-fest med Pärs Polare
 • Tid:
  fredag 30. sep 2022
 • Klokken:
  20:00- 21:30
 • Arrangør:
  • Litteraturhuset Fredrikstad
Pris:
 • 250,- (pluss bill.avg. kr 10,-)
 • Tid:
  fredag 30. sep 2022
 • Klokken:
  20:00- 21:30
 • Arrangør:
  • Litteraturhuset Fredrikstad
Pris:
 • 250,- (pluss bill.avg. kr 10,-)
Vreeswijk-fest med Pärs Polare

Det er få som tolker Wreeswijk så stilfullt og sjarmerende som Pärs Polare. Vreeswijk skal spilles som en livsbejaende og sevjespringene hyllest til livet: vår og piker på den ene siden og et Waits-aktig urbancresendo på den andre.

Pärs Polare består av fem musikanter fra Halden, med en felles lidenskap for poeten og visekunstneren Cornelis Vreeswijk. Alt faller på plass når de første tonene kommer fra dette bandet: De lekne pianojazzgangene, de følsomme buestrøkene og den halvskeive rennesteinsaktige gitarstemningen.

Vreeswijks landskap åpner seg foran oss. Der, i sommernattas månelys, står den Cecilia, full av uforløst lidenskap. I lyset fra byen skimter vi Rios gater, badende i sambarytmer. Og i bakgrunnen sted, glinser en labyrint av Stockholms regnvåte gater.

Pärs Polare smyger seg gjennom livsløpet til en av Nordens fremste poeter og låtskrivere, og Frank Skovrand tegner bildene for deg på en måte som gjør av du kjenner lukten av vått gress og flagrende hår. Og da, mine venner, er det sommar, ta mej fan!

Når du ser dette bandet annonsert er det kun en ting å gjøre, å sitere Liam Gallager i ”I want all my people right here right now!”

Pärs Polare består av: Frank Skovrand (vokal), Arne Nygaard (piano), Markus Linge (gitar), Espen Holtan (kontrabass) og Glenn Vidar Solheim (perkusjon).

Les om en unik konsertopplevelse her.

Andre kommende arrangementer

Fredag 17. jun 2022 kl 10:00
17. juni møtes forskere og fagfolk for å diskutere muligheter ved digitalisering på flere områder i samfunnet.
Mandag 20. jun 2022 kl 09.00
Vær med og lag et fullt teaterstykke – og stå på scenen med publikum fredag.
Lørdag 13. aug 2022 kl 12:00
Bli med å feire Pride med hele familien!
Fredag 19. aug 2022 kl 20:00
Stig Mass har gitt ut flere låter og album som Bipolar Superstar. Nå feirer han med konsert på Litteraturhuset Fredrikstad.
Lørdag 27. aug 2022 kl 20:00
Hvorfor vente til neste sommer, når vi kan høre dem allerede i august? Det skjer ikke så ofte, men nå får vi en unik duo-konsert med de to deLillos-heltene Lars og Lars.
Onsdag 21. sep 2022 kl 19:00
NY SERIE: Vigdis Hjorth deler sine beste anekdoter og refleksjoner fra våre klassiske litterære perler.
Load More