Vreeswijk-fest med Pärs Polare

Det er få som tolker Wreeswijk så stilfullt og sjarmerende som Pärs Polare. Vreeswijk skal spilles som en livsbejaende og sevjespringene hyllest til livet: vår og piker på den ene siden og et Waits-aktig urbancresendo på den andre.

Pärs Polare består av fem musikanter fra Halden, med en felles lidenskap for poeten og visekunstneren Cornelis Vreeswijk. Alt faller på plass når de første tonene kommer fra dette bandet: De lekne pianojazzgangene, de følsomme buestrøkene og den halvskeive rennesteinsaktige gitarstemningen.

Vreeswijks landskap åpner seg foran oss. Der, i sommernattas månelys, står den Cecilia, full av uforløst lidenskap. I lyset fra byen skimter vi Rios gater, badende i sambarytmer. Og i bakgrunnen sted, glinser en labyrint av Stockholms regnvåte gater.

Pärs Polare smyger seg gjennom livsløpet til en av Nordens fremste poeter og låtskrivere, og Frank Skovrand tegner bildene for deg på en måte som gjør av du kjenner lukten av vått gress og flagrende hår. Og da, mine venner, er det sommar, ta mej fan!

Når du ser dette bandet annonsert er det kun en ting å gjøre, å sitere Liam Gallager i ”I want all my people right here right now!”

Pärs Polare består av: Frank Skovrand (vokal), Arne Nygaard (piano), Markus Linge (gitar), Espen Holtan (kontrabass) og Glenn Vidar Solheim (perkusjon).

Les om en unik konsertopplevelse her.

Vreeswijk-fest med Pärs Polare

Konsert

Tid: fredag 30. september 2022

Klokken: 20.00 - 21.30

Pris: 250 (pluss bill.avg. kr 10) ,-

Dørene åpner kl 1900. Joker bar (3. etg) er åpen.

Arrangør: Litteraturhuset Fredrikstad

Billetter

Kommende arrangementer

Her finner du en oversikt over alle våre kommende arrangementer de neste månedene. Vi huser både egne og andres arrangementer.

Bli medlem i Litteraturhuset Fredrikstad

Støtt Litteraturhuset Fredrikstad, få rabatter på billetter - og bli en del av oss!

Les mer her

Meld deg på vårt

Nyhetsbrev