Tech: The Past, The Present, and The Future

Tech-nettverket i Fredrikstad Næringsforening, har gleden av å invitere til en inspirerende kveld dedikert til teknologi gjennom tidene – fra de tidlige dagene av innovasjon til fremtidens banebrytende teknologier. Vi får besøk av Nasjonal Sikkerhetsmyndighet v/ Seniorrådgiver Jørgen Dyrhaug og Thomas Hylland Eriksen, sosialantropolog, forsker og forfatter.

Dette arrangementet vil ta for seg hvordan teknologi har formet samfunnet vårt og hvilke potensielle endringer vi kan forvente i årene som kommer. I første del vil Thomas Hylland Eriksen ta oss med på en reise gjennom teknologiens historiske milepæler og viktige vendepunkter. I del to blir det en paneldebatt hvor det diskuteres hvordan dagens teknologi påvirker våre daglige liv og virksomheter.

I del to vil det rettes et blikk på hvilke teknologiske trender vi har i vente og hvordan vi kan forberede oss på disse. Hva kan og bør reguleres og hvordan får vi til dette på tvers av landegrenser?

I lys av Metas varsel om bruk av våre data til AI-trening, har vi egentlig fortsatt kontroll over våre egne data, og kan vi forhindre misbruk av dem? Sosiale plattformer som Facebook er i ferd med å bli samfunnskritisk infrastruktur, hvor man må delta for å få med seg informasjon om fritidsaktiviteter, klasseturer, påmelding til fotballcup og lignende. Klarer vi fullt ut å forstå konsekvensene av hvordan vi i dag ukritisk deler vår informasjon? Er det virkelig så farlig om Meta bruker mine bilder til AI-trening?

Agenda

17:00 – 18:00 Åpent mingleområde Joker bar.

18:00 – 18:30 Tech, The past and the present.

18:30 – 18:45 pause, med muligheter for å handle i Joker bar.

18:45 – 20:00 Tech, The future.

20:00 – 21:00 Åpent mingleområde Joker bar og boksignering med Thomas Hylland Eriksen.

 

Vi ser frem til en engasjerende og tankevekkende kveld med deg!

Tech: The Past, The Present, and The Future

Teknisk aften

Tid: torsdag 29. august 2024

Klokken: 18.00 - 20.00

Pris: 250 ,-

Arrangør: Tech-nettverket i Fredrikstad Næringsforening

Billetter

Kommende arrangementer

Her finner du en oversikt over alle våre kommende arrangementer de neste månedene. Vi huser både egne og andres arrangementer.

Bli medlem i Litteraturhuset Fredrikstad

Støtt Litteraturhuset Fredrikstad, få rabatter på billetter - og bli en del av oss!

Les mer her

Meld deg på vårt

Nyhetsbrev