Teaterkurs for barn

Teatergruppen heter Litthusbandittene og er Litteraturhuset Fredrikstads egen barneteatergruppe. Gruppen har eksistert siden høsten 2021.

Våren 2022 spilte gruppen forestillingen Balle Frost og Leketøybanditten. Våren 2023 fremførte vi vår egen-skrevne grøsser Ondskapens ansikt. Hva vi finner på i år er fortsatt usikkert. Forestillingene spiles i vår største sal Egalia for et stort og entusiastisk publikum!

Vi har fortsatt noen få ledige plasser og grupper er klare for nye medlemmer som er glad i å spille teater, leke og tøyse!

Kurset inneholder masse teaterlek, improvisasjonsøvelser, tekstarbeid, dans og bevegelser. Målet er å skape et teaterstykke hvor barna selv er med på å skape historien, karakteren og kostymer. Vi lærer å samarbeide, vi lærer å lytte til hverandre og vi får nye vennskap. Kurset har stort fokus på lek, trygghet og trivsel.

Aldersgruppe: 7-12 år

Tid: Tirsdager 17:30-19:00

Sted: Litteraturhuset Fredrikstad

Pris: kr 1500 i semestret (12-16 uker per semester)

Ta kontakt for en prøvetime!

Sylwia Stasiak er ansvarlig for kurset. Du treffer henne på sylwia@litthusfred.no / 98650131

Sylwia har stått bak flere store teateroppsetninger for Rampelysfestivalen og Black Box Teater og har lang erfaring fra scenekunstfeltet for barn og unge.

Teaterkurs for barn

Kurs for barn

Tid: tirsdag 10. oktober 2023

Klokken: 17.30 - 19.00

Pris: 1500; ,-

Prisen er for høstsemester

Arrangør: Litteraturhuset Fredrikstad

Billetter

Kommende arrangementer

Her finner du en oversikt over alle våre kommende arrangementer de neste månedene. Vi huser både egne og andres arrangementer.

Bli medlem i Litteraturhuset Fredrikstad

Støtt Litteraturhuset Fredrikstad, få rabatter på billetter - og bli en del av oss!

Les mer her

Meld deg på vårt

Nyhetsbrev