teaterkurs

Teaterkurs for barn

Gruppen heter Litthusbandittene og er husets barneteatergruppe. Gruppen har eksistert siden høsten 2021 og dette er andre året de øver sammen.

Våren 2022 spilte gruppen forestillingen «Balle Frost og Leketøybanditten» for over 150 mennesker i salen. Forestillingen ble en kjempe suksess og gruppen er klar for en ny forestilling. I år lager vi en grøsser hvor barna skaper historien, skriver sine egne replikker og er med på å forme forestillingen. Litthusbandittene skal også til Oslo i mai 2023 hvor de skal spille på Oslo Ung festivalen på Vega scene. Festivalen er Norges største teaterfestival av, med og for barn og unge. Vi er veldig stolte av våre unge skuespillere og gleder oss til å se dem på scenen!

 

Kurset inneholder masse teaterlek, improvisasjons-øvelser, tekstarbeid, dans og bevegelser. Målet er å skape et teaterstykke hvor barna er med å skape historien, karakteren og kostymer. Vi lærer samarbeid, vi lærer å lytte til hverandre og danner nye vennskap. Kurset har stort fokus på lek, trygghet og trivsel.

Aldersgruppe: 7-12 år

Tid: Tirsdager 17:30-19:00

Sted: Litteraturhuset Fredrikstad

Pris: 1500 i semestret (ca 16 uker par semester)

Kurset er fult nå, men det er alltid lov å ta kontakt tilfelle det blir en ledig plass.

 

Sylwia Stasiak er ansvarlig for kurset. Hun treffer du på sylwia@litthusfred.no / 98650131

 

Sylwia har bakgrunn fra biblioteket Deichmann Tøyen som litteraturformidler og arrangementansvarlig for barn og unge. I tillegg har hun drevet Solstrålen teater i Oslo. Her hadde hun ansvaret for 100 barn i alderen 2 til 14 år – og Sylwia har stått bak flere store teateroppsetninger for Rampelysfestivalen og Black Box Teater. Hun har også laget Solstrålen teaterfestival på Trikkehallen på Kjelsås

Teaterkurs for barn

Kurs for barn

Tid: tirsdag 09. mai 2023

Klokken: 17.30 - 19.00

Pris: 1500; ,-

Prisen er for hele kurset og inkluderer forestillinger

Arrangør: Litteraturhuset Fredrikstad

Kommende arrangementer

Her finner du en oversikt over alle våre kommende arrangementer de neste månedene. Vi huser både egne og andres arrangementer.

Bli medlem i Litteraturhuset Fredrikstad

Støtt Litteraturhuset Fredrikstad, få rabatter på billetter - og bli en del av oss!

Les mer her

Meld deg på vårt

Nyhetsbrev