Kurset er på tirsdager og går over ett år. Vi møtes hver uke 17.30-19.00 og øver på en teaterstykke som skal framføres våren 2023. Det blir en juleavsutning med smakebit av teaterstykke.

Kurset inneholder masse teaterlek, improvisasjons-øvelser, tekstarbeid, dans og bevegelser. Målet er å skape et teaterstykke hvor barna er med å skape historien, karakteren og kostymer. Vi lærer samarbeid, vi lærer å lytte til hverandre og danner nye vennskap. Kurset har stort fokus på lek, trygghet og trivsel.

Aldersgruppe: 7-12 år

Tid: Tirsdager 17:30-19:00

Sted: Litteraturhuset Fredrikstad

Pris: 1500 i semestret (ca 16 uker par semester)

Det bare 20 plasser på dette kurset, så her er det førstemann til mølla-prinsippet som gjelder.

 

Sylwia Stasiak er ansvarlig for kurset. Hun treffer du på sylwia@litthusfred.no / 98650131

Sylwia har bakgrunn fra biblioteket Deichmann Tøyen som litteraturformidler og arrangementansvarlig for barn og unge. I tillegg har hun drevet Solstrålen teater i Oslo. Her hadde hun ansvaret for 100 barn i alderen 2 til 14 år – og Sylwia har stått bak flere store teateroppsetninger for Rampelysfestivalen og Black Box Teater. Hun har også laget Solstrålen teaterfestival på Trikkehallen på Kjelsås.

Vår barne- og ungdomsprogram er spesielt støttet av:

Teaterkurs for barn

Kurs for barn

Tid: tirsdag 29. november 2022

Klokken: 17.30 - 19.00

Pris: 1500; ,-

Arrangør: Litteraturhuset Fredrikstad

KJØP BILLETT

Kommende arrangementer

Her finner du en oversikt over alle våre kommende arrangementer de neste månedene. Vi huser både egne og andres arrangementer.

Meld deg på vårt

Nyhetsbrev