Stempel: Vi feirer kvinnedagen med Inas Alshimerty

Vi feirer 8 mars med et nydelig forbilde, en smart og reflektert skuespiller Inas fra Nrk serien 17,18,19!

Inas Alshimerty er en 20 år gammel jente med foreldre fra Irak som er født og oppvokst på Holmlia i Oslo. Gjennom barndommen har hun alltid elsket dyr, naturen, mennesker og trening. Hun er opptatt av og stå opp for det som hun mener er rett, men samtidig være tilstedet, lytte og å forstå andres synsvinkler.  Inas har alltid vært en «hvorfor person» og syntes forståelse av oss selv og hverandre har en stor rolle til utforming og utviklingen av oss mennesker.

Inas er mest kjent for ungdommer som Aisha fra serien 19, hvor hun er en 19 år gammel og ønsker å  være fri, sterk og selvstendig. Men hennes strenge moralske pekefinger og de uskrevne reglene fra samfunnet rundt, gjør det vanskelig for henne. For å kunne bli den selvstendige jenta hun ønsker å være, er hun nødt til å begynne å bryte noen regler. Aishas historie er gjenkjennelig for mange jenter og setter lys på deres kamp for å være den man ønsker.

 

Vi gleder oss veldig til å prate med Inas om både Aisha sin historie men også Inas sin vei til skuespill. Inas vil bli intervjuet av våre egne ungdommer. Det blir en spennende samtale om tilhørighet, om det å vokse opp i bein i to ulike kulturer og om det å følge drømmen sine og stå på det man tro på!

I tillegg blir det musikals innslag fra ungdommene. Så her er det MYE å glede seg til!

Dette er Stempel prosjektet vårt, som er for deg mellom 15 og 19 år. Alt er gratis men du må huske å hente gratis billett.

Gjør det med en gang for å forsikre deg plassen på dette viktige arrangementet.

Velkommen!!

Stempel: Vi feirer kvinnedagen med Inas Alshimerty

Stempel - for deg fra 15 til 19 år

Tid: onsdag 08. mars 2023

Klokken: 17.00 - 18.00

Pris: gratis

Arrangør: Litteraturhuset Fredrikstad

Billetter

Kommende arrangementer

Her finner du en oversikt over alle våre kommende arrangementer de neste månedene. Vi huser både egne og andres arrangementer.

Bli medlem i Litteraturhuset Fredrikstad

Støtt Litteraturhuset Fredrikstad, få rabatter på billetter - og bli en del av oss!

Les mer her

Meld deg på vårt

Nyhetsbrev