Stempel: Møt Leo Ajkic

Leo Ajkic har siden 2007 vært en nyskapende, uredd og engasjert mediepersonlighet. Med et brennende samfunnsengasjement og utradisjonell tilnærming til de store og små spørsmålene i livet har Leo flyttet og utfordret grenser.

Ajkic og familien flyktet fra Mostar på grunn av borgerkrigen i Jugoslavia.  Etter fire år på flukt kom de til Norge, han var da elleve år gammel.

Vi kommer til  å snakke med Leo om det å være flyktning og hans personlig erfaring fra den tiden han kom til Norge. Men også om serien Flukt hvor han ga et innblikk i hverdagen til noen av de som flykter. Leo bevisst brukt sin egen bakgrunn som flyktning for å fortelle de personlige og dramatiske historiene til flyktninger i Europa og Norge: Hvem er de, hvordan lever de, hva tenker de, hva drømmer de om?

Siden 2010 har han ledet og bidratt til en rekke radio-og-tv-produksjoner og det vil vi også snakke om. Hans vei inn i mediaverden, erfaring, råd og tips.

Det blir en lærerikt og spennende ettermiddag!

Stempel er et tilbud for deg mellom 15 og 19 år, hvor vi inviterer kjente forbilder til samtaler der dere kan spørre om det dere lurer på. Arrangementene våre er styrt av ungdommer som har ansvar for booking og gjennomføring. I tillegg til gode samtaler har vi konserter, workshop og forestillinger. Arrangementene er gratis men du må hente deg billett på forhånd.

TUSEN TAKK Lions Fredrikstad for støtte til dette arrangement! 

Stempel: Møt Leo Ajkic

Stempel - for deg fra 15 til 19 år

Tid: torsdag 12. oktober 2023

Klokken: 18.00 - 19.00

Pris: gratis

Arrangør: Litteraturhuset Fredrikstad

Billetter

Kommende arrangementer

Her finner du en oversikt over alle våre kommende arrangementer de neste månedene. Vi huser både egne og andres arrangementer.

Bli medlem i Litteraturhuset Fredrikstad

Støtt Litteraturhuset Fredrikstad, få rabatter på billetter - og bli en del av oss!

Les mer her

Meld deg på vårt

Nyhetsbrev