Stempel: Møt gutta fra «Blokk til blokk»

Don Martin, Castro og Fela har i lang tid vært markante stemmer i norsk rap. De vokste opp i blokkene i Groruddalen, og der ble musikk og personlige tekster om identitet født. De har alle på ulikt vis gjort rap til et levebrød, og hiphop har vært et fast holdepunkt hele livet, både musikalsk og sosialt.

I «Blokk til blokk» forteller Martin, Jonathan (Castro) og Felipe (Fela) sine historier og tar publikum med inn i blokka, bak musikken og tekstene sine. Vi får høre om Groruddalen, Turtles og MTV, om brorskap og veivalg. Om å miste noen som står en nær. Om Rudolf, Lillebjørn og Joachim. Om de uønska sin fest. Om å ville være Tupac, Ice Cube og Inger Hagerup. Om å ikke bli bitter, bare bedre, og om å leve livet med lidenskap.

Alle tre kommer til oss for å snakke om både forestillingen, deres vei til musikken og erfaringer og ikke minst om det å vokse opp i to ulike kulturer. De åpner også for spørsmål og  håper det blir en kul samtale med dere. Er det god stemming lover de en låt eller to!

Dette er en del av vårt Stempel prosjekt som er for deg mellom 15 og 19år.

Arrangementet er gratis men du må huske å hente deg en gratis billett for å forsikre deg plassen.

Lurer du på noe? Send Snapp: snaplitthusfred eller e-post til: sylwia@litthusfred.no eller ring på 98650131.

Stempel: Møt gutta fra «Blokk til blokk»

Stempel

Tid: torsdag 01. desember 2022

Klokken: 16.00 - 18.00

Pris: gratis

For deg som er mellom 15 og 19 år

Arrangør: Litteraturhuset Fredrikstad

KJØP BILLETT

Kommende arrangementer

Her finner du en oversikt over alle våre kommende arrangementer de neste månedene. Vi huser både egne og andres arrangementer.

Meld deg på vårt

Nyhetsbrev