Stempel: Møt Aiba

Velkommen til Stempel med Aiba!

Stempel er et prosjekt for deg mellom 15 og 19 år hvor vi inviterer kjente forbilder til en samtale hvor dere kan spørre om det dere lurer på. Arrangementene våre er styrt av ungdommer som har ansvar for booking og gjennomføring. I tillegg til gode samtaler har vi konserter, workshop og forestillinger.

Aiba slo for alvor gjennom som artist med singelen «Sympati» våren 2022. Låten gikk som en farsott på TikTok, og fortsatte inn i hjertene til lytterne. Sympati alene har nå nesten 10 millioner avspillinger i Spotify.

Han er 21 år gammel, kommer fra Kalbakken i Oslo. Han er også kjent som skuespiller fra NRK-seriene «18» og «19» og ble nominert til P3 Gull for «Årets gjennombrudd» i 2022. Aiba har totalt 20 millioner streams i Spotify og har 25.000 følgere på tiktok og 10.000 på Instagram. Med en enorm sangstemme, skarp penn, og god fortellerevne, formidler Aiba budskap man både kan føle på og relatere seg til.

Aiba kommer til oss for å snakke om hans vei til musikk, hans karriere men også hans oppvekst i Oslo. I tillegg kommer han til å framføre par låter for oss.

 

Alt er gratis men du må huske å hente gratis billett.

Gjør det med en gang for å forsikre deg plassen på dette viktige arrangementet.

Velkommen!!

Stempel: Møt Aiba

Stempel - for deg fra 15 til 19 år

Tid: torsdag 23. mars 2023

Klokken: 17.00 - 18.00

Pris: gratis

Arrangør: Litteraturhuset Fredrikstad

Billetter

Kommende arrangementer

Her finner du en oversikt over alle våre kommende arrangementer de neste månedene. Vi huser både egne og andres arrangementer.

Bli medlem i Litteraturhuset Fredrikstad

Støtt Litteraturhuset Fredrikstad, få rabatter på billetter - og bli en del av oss!

Les mer her

Meld deg på vårt

Nyhetsbrev