Søk arrangement
STEMPEL: Hip Hop-kurs med Maria Lotus
 • Tid:
  torsdag 21. okt 2021
 • Klokken:
  16:00- 18:00
 • Arrangør:
  • Litteraturhuset Fredrikstad
Gratis inngang
 • Tid:
  torsdag 21. okt 2021
 • Klokken:
  16:00- 18:00
 • Arrangør:
  • Litteraturhuset Fredrikstad
Gratis inngang
STEMPEL: Hip Hop-kurs med Maria Lotus

Velkommen til STEMPEL workshop.

Denne gangen kommer Maria Karlsen til oss med Hip Hop-kurs. Maria har vært blant de første til å profesjonalisere hip hop som danseform i både det kommersielle og det kunstneriske feltet. Hun er både en dyktig kunstner og artist – og en tøff dame!

Temaet for denne danseworkshopen dreier seg om teknikk, danseglede, slippe seg løs og å skape noe sammen.

Det blir både gøy og utfordrende! En unik mulighet for deg mellom 15 og 19 år.

«Stempel» er en av våre ungdomssatsninger som skal skape forståelse og nysgjerrighet overfor andre, og gir selvtillit til å uttrykke seg. Stempel tar for seg tema som tilhørighet, identitet og det å vokse opp i to ulike kulturer. Vi ønsker å invitere kjente, gode forbilder som ungdommene ser opp til. Med dette prosjektet ønsker vi å ta ungdommene våre på alvor og hente Norges beste artister og kursholder.

Det er viktig at du henter ut gratis billett i forkant av arrangementet.

Maria Karlsen er en utøvende fler-disiplin kunstner og performer som utfordrer grensene mellom sjanger form og tradisjon. Maria sitt kunstnerskap er preget av pionerarbeid og hun har vært blant de første til å profesjonalisere Hip Hop som danseform i både det kommersielle og det kunstneriske feltet. Hennes forankring innenfor dans, musikk og teater har gitt henne en uredd tilnærming til identitet og tilhørighet og til å utfordre normer, konvensjoner og etablerte skiller.Maria Lotus slapp sitt første norske soloalbum Melaninrik i 2020 og er i gang med sitt andre norske album som slippes 2022.

Andre kommende arrangementer

Søndag 26. sep 2021 kl 15:00
Hør den dramatiske fortellingen der Jon Magnus følger en utvandrers liv gjennom 70 år i Amerika. Vi møter Svein Skahjem som forteller om Østfolds utvandrere.
Mandag 27. sep 2021 kl 18.30
En liten sensasjon! Tormod Fjeld, Lars Ole Klavestad og Magnus Tangen har doblet antall kjente helleristningsfelt i Østfold fra 500 til 1000.
Mandag 27. sep 2021 kl 19:00
I løpet av Forskningsdagene får vi lære mer om høyaktuell forskning ved Høgskolen i Østfold. I dag: mennesker og mikrobers kamp for å overleve.
Tirsdag 28. sep 2021 kl 19:00
Hvorfor får ikke Palestinerne vaksine? Med lege og aktivist Mads Gilbert.
Tirsdag 28. sep 2021 kl 19:00
I løpet av Forskningsdagene får vi lære mer om høyaktuell forskning ved Høgskolen i Østfold. I dag: krigen mot terror.
Torsdag 30. sep 2021 kl 18:00
De heltemodige og dramatiske historiene fra 2. verdenskrig er velkjente, men ikke de lavmælte, men likevel betydelige fortellingene om hverdagsopplevelser.
Load More