KONSERT | Steinar Raknes STILLHOUSE med Unni Wilhelmsen

Steinar Raknes og Unni Wilhelmsen er artister med sterkt særpreg. Velkommen til en unik konsert, som varierer mellom det nære, intime og akustiske, til store lydbilder med fullt rocke-trøkk.

Kontrasten mellom Raknes og Wilhelmsen gjør at de utfyller hverandre på en helt spesiell måte. Stemmene dere passer fantastisk sammen, og de har utviklet et intuitivt og lekende samspill.

Innrammet av Raknes akustisk/elektriske kontrabass-sound blir konsertene vakre, unike, morsomme og spennende.

Kontrabass er det eneste instrumentet på scenen. Raknes spiller instrumentet som et orkester i seg selv. Han har en spillestil der han brukerfingerspill-teknikker som gjør at instrumentet fungerer både som en gitar og en bass. I tillegg tar han i bruk elektriske gitar-effekter og looping av både bass og stemmer.

Repertoaret er hovedsakelig låter skrevet av Raknes, fra hans fire utgivelser i STILLHOUSE-serien, med hovedvekt på de siste platene Chasing The Real Things (2018)og On The Road (2020), og det norske albumet Due Og Drone. I tillegg presenterer de fengende og særegne cover-versjoner av artister som Bruce Springsteen, Bob Dylan, og Depeche Mode.

Steinar Raknes STILLHOUSE med Unni Wilhelmsen

Konsert

Tid: fredag 18. november 2022

Klokken: 20.00 - 22.00

Pris: 280 (pluss bill. avg. kr 10) ,-

Dørene åpner kl 1900.

Arrangør: Litteraturhuset Fredrikstad

KJØP BILLETT

Kommende arrangementer

Her finner du en oversikt over alle våre kommende arrangementer de neste månedene. Vi huser både egne og andres arrangementer.

Bli medlem i Litteraturhuset Fredrikstad

Støtt Litteraturhuset Fredrikstad, få rabatter på billetter - og bli en del av oss!

Les mer her

Meld deg på vårt

Nyhetsbrev