Marie Olaussen: Vær smart, spar tusenlapper!

Er det mulig å spare penger ved å gå på et arrangement på Litteraturhuset Fredrikstad? Ja, faktisk. Når du møter Marie Olaussen.

I kjent stil setter forfatteren og journalisten Marie Olaussen økonomi og smart pengestyring på agendaen – uten å pakke inn tematikken i fremmedord, uforståelige uttrykk og grafer du må ha tatt BI-utdannelse for å forstå. Her får du tipsene og inspirasjonen du trenger til din hverdag og din lommebok, fra en forfatter som selv har kjent på kroppen hvordan det er å være fullstendig blakk.

Marie Olaussen er bokaktuell med Jakten på tusenlappene, en bok for alle oss som egentlig bare har lyst til å leve det gode liv, men som har innsett at det lønner seg å ha litt penger på konto. Olaussen gir deg råd om hvordan du kan kutte utgiftene, øke inntektene og spare penger på de uviktige tingene – slik at du kan få mer penger til det du faktisk har lyst til å bruke pengene dine på.

Olaussen er proppet av overraskende, morsomme og supernyttige sparetips, og forfatteren ser med lupe på alle hverdagens pengesluk, fra mat, klær og skjønnhetsprodukter til bolig, bil og hage. I tillegg får du noen smarte investeringsråd og praktiske tips til hvordan du får tusenlappene du har spart til å formere seg – og ikke minst lærer du hvordan du får de nye, gode pengevanene dine til å vare.

Du vil garantert spare penger på å komme…

Samtalen ledes av Lene Julsen.

Foto: Lina Hindrum

Du møter:

Marie Olaussen jobber til daglig som samfunnsredaktør i Tønsbergs Blad, der hun også har ansvar for podkast og diverse journalistiske prosjekter, som temamagasiner og live events. Hun begynte i TB i 2006, og har siden da jobbet som nyhetsleder, kulturredaktør og nyhetsjournalist. Du kan følge Marie på hennes instagramkonto Hvordan bli rik.

Lene Julsen er journalist og skribent fra Sarpsborg. Hun har jobbet i Fredriksstad Blad og Sarpsborg Arbeiderblad og utgitt bøkene Naturmannen og jeg og Redd deg selv først.

Dette arrangementet er en del av

Fredrikstad dokumentarfestival – Kontrast, 18.-23. april 2023:

Se hele programmet her, kjøp festivalpass og få med deg alt som skjer.

Marie Olaussen: Vær smart, spar tusenlapper!

Dokumentarfestivalen Kontrast

Tid: lørdag 22. april 2023

Klokken: 13.00 - 13.50

Pris: 130 ,-

Arrangør: Litteraturhuset Fredrikstad

KJØP BILLETT

Dette arrangementet er en del av dokumentarfestivalen Kontrast 2023. Du kan kjøpe festivalpass til alle arrangementene hele uka her.

KJØP FESTIVALPASS

Kommende arrangementer

Her finner du en oversikt over alle våre kommende arrangementer de neste månedene. Vi huser både egne og andres arrangementer.

Bli medlem i Litteraturhuset Fredrikstad

Støtt Litteraturhuset Fredrikstad, få rabatter på billetter - og bli en del av oss!

Les mer her

Meld deg på vårt

Nyhetsbrev