UTSOLGT // Vinkurs – Ingvild Tennfjord: Snarveien til Piemonte

Verdensberømte viner. Et landskap som tar pusten fra deg. Et kjøkken som får matelskere til å valfarte dit. Men hva er egentlig greia med Piemonte?

Denne kvelden blir du kjent med de viktigste druene og stilene i området. Vinanmelder Ingvild Tennfjord hjelper deg å finne ledetrådene, gjenkjenne kvalitet og finne dine personlige favoritter. Hun lover å dele sine beste triks, som gjør deg til en bedre vinsmaker

Vi smaker fem viner. Passer nybegynnere og viderekomne.

Du møter:

Ingvild Tennfjord

Ingvild Tennfjord er en prisbelønnet journalist, forfatter og sommelier. Vinspalten hennes Vinskolen når 1,2 millioner lesere hver uke og publiseres i A-magasinet, Bergens Tidende, Fævennen, Stavanger Aftenblad og Adressa. Målet er å skrive om vin på en ny, annerledes og humoristisk måte. For det ble hennes første vinbok Skål! Få nese for vin uten å få nesa i sky nominert til Brageprisen i 2013. Nylig kom hun med oppfølgeren Bobler! Smaken av fest. Boka kom inn på bestselgerlista høsten 2014.

UTSOLGT // Vinkurs – Ingvild Tennfjord: Snarveien til Piemonte

Vinkurs

Tid: fredag 26. april 2024

Klokken: 19.00 - 20.30

Pris: 695 ,-

Arrangør: Litteraturhuset Fredrikstad

Billetter

Kommende arrangementer

Her finner du en oversikt over alle våre kommende arrangementer de neste månedene. Vi huser både egne og andres arrangementer.

Bli medlem i Litteraturhuset Fredrikstad

Støtt Litteraturhuset Fredrikstad, få rabatter på billetter - og bli en del av oss!

Les mer her

Meld deg på vårt

Nyhetsbrev