Søk arrangement
Slik vinner du klimadebatten
 • Tid:
  torsdag 3. jun 2021
 • Klokken:
  19:00- 20:00
Gratis inngang
Nora Heyerdahl
 • Tid:
  torsdag 3. jun 2021
 • Klokken:
  19:00- 20:00
Gratis inngang
Slik vinner du klimadebatten

Nora Heyerdahl er klimaaktivist. Nå gir hun oss et lynkurs i selvforsvar mot klimahersketeknikker. Hun er ute med boka «OK BOOMER! og andre ting du kan si til onkelen din om klima».

Vi har alle en onkel som mener at vegetarmat og bompenger er noe tull. Kanskje han til og med er klimafornekter. Han synes i alle fall ikke at Norge skal redde verden alene! Mange unge sliter med å vinne diskusjoner om klima mot akkurat ham.

Er du en av dem som er opptatt av klima, men som ikke helt føler at du klarer å vinne klimadiskusjonen? Nå er hjelpen her. Nora Heyerdahl har skrevet boka som hjelper deg til å vinne din neste diskusjon om norsk olje, resirkulering og hvem som egentlig har skylden for klimakrisa.

Vi møter Nora sammen med lokal MDG-politiker Erik Skauen. Erik har lang fartstid i klimadiskusjoner. Har måten vi diskuterer klima på forandret seg? Og kan også Erik lære noe av tipsene til Nora?

Samtalen blir ledet av Anne Fjellro.

Nora Heyerdahl er klimaaktivist og lokalpolitiker. Nå er hun ute med boka «OK BOOMER» og andre ting du kan si til onkelen din om klima. Tidligere har hun vært internasjonal kontakt i Grønn Ungdom. Nora har skrevet for Forskning.no og Infinitum Magasin. Nå studerer hun samfunnsøkonomi.

Erik Skauen er leder av MDG i Fredrikstad og Utvalgsleder Kultur og Miljø. Erik er godt over gjennomsnittet opptatt av klima og mener at «det grønne skiftet» er helt avgjørende for at vi nasjonalt og internasjonalt skal kunne ta vare på våre omgivelser og medmennesker best mulig.

Andre kommende arrangementer

Mandag 10. mai 2021 kl 19:00
Hva er egentlig ramadan? Hvordan markeres det? Hvor strengt er det? Hvor lenge varer fasten og finnes det noen unntak?
Onsdag 12. mai 2021 kl 19:00
Møt oversetter Gunvald Ims og journalist og forfatter Nilas Johnsen til en kveld der vi skal forsøke å forstå litt mer av det mangefasetterte Tyrkia.
Torsdag 13. mai 2021 kl 19:00
Hvorfor skal kvinners mager helst være helt flate, mens andre kroppsdeler gjerne kan være store og svulmende?
Tirsdag 18. mai 2021 kl 19:00
Ta valgene før fisken begynner å lukte. Det er Anita Krohn Traaseths råd i hennes nye og personlige bok om ledelse «Fisken på disken».
Onsdag 19. mai 2021 kl 19:00
Kan vi synge norske sanger på tysk, eller engelsk pop på norsk?
Torsdag 20. mai 2021 kl 19:00
Møt de kritikerroste forfatterene Helga Flatland og Geir Gulliksen i samtale med Anne Fjellro.
Load More