Søk arrangement
Så mye mer – Et foredrag om å se hele mennesket
Pris:
  • Billetter kun i døra / reservasjon (200,-)
Pris:
  • Billetter kun i døra / reservasjon (200,-)
Så mye mer – Et foredrag om å se hele mennesket

Hvordan er det egentlig å være en del av generasjon prestasjon? Og hva kan vi gjøre for å endre vår holdning til hva vi blir utsatt for i hverdagen?

Det å miste seg slev, føle seg verdiløs, skjule hemmeligheter, klistre på seg et smil, tvinge seg ut av døra og hele tiden jage på bekreftelse er noe Anniken er godt kjent med. For fem år siden ville hun ikke leve mer, og gikk gjennom en tung tid med både selvmordstanker- og forsøk.

I dag er hun utdannet mental trener, Core NLP Coach, og jobber daglig med å styrke barn og unges psykiske helse. Hun var sist å se i programmet til Helsesista på TV2, der hun åpenhjertelig delte sin historie fra videregående.Dette er et foredrag for deg som ønsker å bli sett for den du er, og ikke for hva du presterer og gjør. Dette er også et foredrag for deg, som forelder, som kan hjelpe med å forstå bedre hvilken påvirkningskraft samfunnet og prestasjon har på ditt barn. I tillegg vil det komme flere gode teknikker å bruke for å komme seg ut av et destruktivt tankemønster, og fokus på en varmere og mer omsorgsfull fremtid.

Billetter reserveres ved å sende fullt navn og antall billetter her: https://annikenlundberg.no/kontakt/

Pris: 200 kroner.

Kan også kjøpes i døra.

Anniken Bakken Lundberg er musikalartist, foredragsholder og sertifisert Core NLP Coach ved Ethos Academy i Halden.

Andre kommende arrangementer

Tirsdag 26. mai 2020 kl 20:00
I romanen Taushet skildrer den japanske forfatteren Shūsaku Endō en ung, idealistisk misjonærs møte med Japans brutale realiteter på 1600-tallet.
Torsdag 28. mai 2020 kl 20:00
Opplev dansekunst og møt danser Live Skullerud i samtale med rosenterapeut og forfatter Lene Dieserud. 
Tirsdag 16. jun 2020 kl 20:00
I forbindelse med lanseringen av hennes memoarer Tata: Mitt liv med Pablo Escobar på norsk inviterer vi leserne til å spørre Tata om alt man lurer på.
Load More