Raindogs Celebrating Tom Waits

Velkommen til nok en magisk konsert med Raindogs! De fremfører Tom Waits på en fremragende måte og er kjent for å trollbinde sitt publikum.

Raindogs Celebrating Tom Waits tolker Waits som få andre gjør. Duoen består av Ole Johnny Stensland, vokal, og Ole Jonas Storli, som trakterer klaveret slik alle klaver drømmer om å bli traktert.

Disse to har fremført Tom Waits’ sanger siden 1999. De gjør det med en energi som gir publikum en opplevelse de ikke vil glemme så lett. Og hvis du lukker øynene, kan det godt være det er selveste Tom Waits du hører.

Repertoaret deres er låter fra hele Tom Waits-katalogen. Tom Waits er en kompromissløs kunstner, som skaper et unikt musikalsk univers med sin rustne stemme og originale instrumentering. Sangene hans gir en poetisk stemme til tapere, uteliggere, prostituerte og andre skakkjørte eksistenser som har havnet på samfunnets skyggeside.

Velkommen til en kveld du sent vil glemme.

Raindogs Celebrating Tom Waits

Konsert

Tid: fredag 08. november 2024

Klokken: 19.30 - 21.30

Pris: 320 ,-

Dørene åpner kl 1830

Arrangør: Litteraturhuset Fredrikstad

Billetter

Kommende arrangementer

Her finner du en oversikt over alle våre kommende arrangementer de neste månedene. Vi huser både egne og andres arrangementer.

Bli medlem i Litteraturhuset Fredrikstad

Støtt Litteraturhuset Fredrikstad, få rabatter på billetter - og bli en del av oss!

Les mer her

Meld deg på vårt

Nyhetsbrev