Velkommen til en magisk konsert med Raindogs! De fremfører Tom Waits på en fremragende måte og er kjent for å trollbinde sitt publikum.

(PS: Konserten er flyttet fra juni.)

Raindogs Celebrating Tom Waits tolker Waits på en måte ingen andre gjør. Duoen består av Ole Johnny Stensland, som synger som en gud, og Ole Jonas Storli, som trakterer klaveret slik alle klaver drømmer om å bli traktert.

Disse to har fremført Tom Waits’ sanger siden 1999. De gjør det med en energi, som gir publikum en opplevelse de aldri vil glemme. Og hvis du lukker øynene, kan det godt være det er selveste Tom Waits du hører.

Repertoaret deres er låter fra hele Tom Waits-katalogen. Tom Waits er en kompromissløs kunstner, som skaper et unikt musikalsk univers med sin rustne stemme og originale instrumentering. Sangene hans gir en poetisk stemme til tapere, uteliggere, prostituerte og andre skakkjørte eksistenser som har havnet på samfunnets skyggeside.

Velkommen til en kveld du sent vil glemme.

Raindogs Celebrating Tom Waits

Konsert

Tid: fredag 11. november 2022

Klokken: 20.00 - 22.00

Pris: 280 (pluss bill. avg. kr 10) ,-

Dørene åpner kl 19.00.

Arrangør: Litteraturhuset Fredrikstad

Billetter

Kommende arrangementer

Her finner du en oversikt over alle våre kommende arrangementer de neste månedene. Vi huser både egne og andres arrangementer.

Bli medlem i Litteraturhuset Fredrikstad

Støtt Litteraturhuset Fredrikstad, få rabatter på billetter - og bli en del av oss!

Les mer her

Meld deg på vårt

Nyhetsbrev