Øystein «Pølsa» Pettersen | KONGE-metoden

Hvem vil du være i verden? Øystein «Pølsa» Pettersen gir deg KONGE-metoden for å bli den du vil være. Du får innsikt i hva som skal til for å skape prestasjoner og resultater, og du får en forståelse for hvordan du finner ut nettopp hvem du vil være.

Gled deg til et inspirerende foredrag!

Gjennom 20 år i toppidretten har Øystein Pettersen vært tett på de som er aller best på å nå målene sine. Han har erfart at følelsen av suksess i forsvinnende liten grad kan knyttes til resultater alene.

Etter mye refleksjon rundt disse temaene, utarbeidet Øystein Pettersen KONGE-metoden. Foredraget er basert på Øysteins livsfilosofi og boken Helt konge! Denne metoden er ikke noe machofjas om å stå opp unødvendig tidlig om morran og bade i isvann. KONGE-metoden har ingenting med status, medaljer eller titler å gjøre. Den handler om følelsen av å lykkes!

Øystein lærer deg denne enkle metoden, og den kan brukes på absolutt alt du vil. Det vil føles som om du har superkrefter, og vi lover at det vil føles helt konge.

Øystein Pettersen er fra Groruddalen i Oslo og har levd hele livet som skiløper på elitenivå. Gjennom årene har han oppnådd flere gode resultater, men vil heller bli dømt for hvem han er som person fremfor hvor fort han har stått på ski i skogen.

Som idrettsutøver og person er Øystein opptatt av å ikke la seg kue av hva andre mener. Han bryr seg ikke om hva andre mener er normalt og lar seg ikke stoppe av vedtatte sannheter. Øystein lever med troen om at utvikling kun kan skje om man tør å skille seg ut og gjøre noe annet enn resten

Forskjellen på et godt eller dårlig miljø ligger ikke i tilgang på kunnskap, ressurser eller folk, sier Øystein, det ligger i summen av hva alle som tar i del i miljøet bringer til bordet hver dag.

Øystein «Pølsa» Pettersen | KONGE-metoden

Foredrag

Tid: onsdag 13. mars 2024

Klokken: 18.30 - 19.30

Pris: 350 ,-

Arrangør: Litteraturhuset Fredrikstad

Billetter

Kommende arrangementer

Her finner du en oversikt over alle våre kommende arrangementer de neste månedene. Vi huser både egne og andres arrangementer.

Bli medlem i Litteraturhuset Fredrikstad

Støtt Litteraturhuset Fredrikstad, få rabatter på billetter - og bli en del av oss!

Les mer her

Meld deg på vårt

Nyhetsbrev