Søk arrangement
Oppdag det autentiske Peru: verdens ledende kulturdestinasjon
 • Tid:
  tirsdag 28. jan 2020
 • Klokken:
  19:00- 20:00
 • Arrangør:
  • Litteraturhuset Fredrikstad
Pris:
 • 80,-
 • Tid:
  tirsdag 28. jan 2020
 • Klokken:
  19:00- 20:00
 • Arrangør:
  • Litteraturhuset Fredrikstad
Pris:
 • 80,-
Oppdag det autentiske Peru: verdens ledende kulturdestinasjon

I 2019 ble Peru kåret til verdens ledende kultur- og kulinariske destinasjon av World Travel Awards – samtidig som Machu Picchu ble kåret til verdens ledende turistattraksjon.

Sør-Amerikas tredje største land kan overraske mange på reise gjennom Sør-Amerika. Mange forbinder Peru med inkaenes dype forhistorie og imponerende severdigheter, men dette landet skjuler langt flere opplevelser for eventyrlystne turister!

Peru

Peru

Fra storbyer til ørken, fjellmassiver og jungel – og fra menneskemylder til hundre prosent urørt natur – Peru har noe å by på for alle. På markedet i Lima selges lamafostre og døde beltedyr med magiske evner, jungelen skjuler forlatte byer, og her finner du verdens høyest beliggende innsjø.

Legg til et utrolig spennende kjøkken, store muligheter for villmarksopplevelser i kombinasjon med kulturskatter av de sjeldne, og du har likevel bare begynt å skrape i overflaten av dette eventyrlige landet.

Denne kvelden får vi besøk av Øyvind Wesseltoft (foto: i midten) fra Coex Amazon – Peru, som har lang erfaring med arrangering av reiser til denne perlen av en destinasjon. Wesseltoft har bodd i Peru siden 2004, og kjenner landet inngående, og denne kvelden øser han av sin kunnskap om hvordan man skal planlegge og oppleve et av verdens mest mangfoldige turistmål.

Les mer om Coex Amazon her

Andre kommende arrangementer

Onsdag 29. jan 2020 kl 08:30
Vet du hva som skal til for å delta i en offentlig konkurranse? Seminar.
Søndag 2. feb 2020 kl 13:00
Rødhette og ulven på norsk og arabisk lest av Eva-Lotta Sandberg og Maryam Alshaaban.
Mandag 3. feb 2020 kl 11:00
Hvorfor bor det folk på Byens Marker, Nabbetorp, Sorgenfri Nordby og Selbak? Lokalhistoriker Svein Skahjem åpner vårt nye formiddagstilbud i 2020.
Mandag 3. feb 2020 kl 19:00
Om samspillet mellom arbeidsgiver og jobbsøkere i ansettelser. Foredrag med Frode Haaland.
Onsdag 5. feb 2020 kl 08:00
– Kanskje den største faren er å ikke ha noen?
Onsdag 5. feb 2020 kl 19:00
På tuppen av Sør-Amerika strekker Chile seg på langs og sender tankene til hav og vin og saltørken, Påskeøya, Nerudas kjærlighetsdikt, Víctor Jara og Pinochets brutale diktatur.
Load More