Søk arrangement
UTSATT Når sorgen rammer en familie blir alle berørt, også barna
 • Tid:
  onsdag 22. apr 2020
 • Klokken:
  19:00- 20:00
 • Arrangør:
  • Sorg & omsorg
Gratis inngang
Eksternt
 • Tid:
  onsdag 22. apr 2020
 • Klokken:
  19:00- 20:00
 • Arrangør:
  • Sorg & omsorg
Gratis inngang
Eksternt
UTSATT Når sorgen rammer en familie blir alle berørt, også barna

Dette foredraget vil sette fokus på barns behov og hva vi sammen kan gjøre for at også de yngste får den oppmerksomhet og støtte de trenger når vi rammes av sorg og tap.

Barna skal leve lengst med følgene av det som har skjedd. Derfor er det viktig at vi ikke undervurderer dem på grunn av lav alder. Det er avgjørende at de yngste også bli møtt på de behov som sorg og tap skaper.  Vi kan gjøre mye som familie og i samarbeid med barnehage og skole. Velkommen til en kveld hvor barna og deres liv står i fokus i møte med de vonde dagene.

Steinar Ekvik er født og oppvokst i Fredrikstad. Han har arbeidet 40 år som prest i den Norske Kirke. I 7 år var han ledende sykehusprest på Det Norske Radiumhospital. Før han nylig gikk av med pensjon var han sokneprest på Kråkerøy.

I 30 år har han arbeidet mye med sorgarbeid i alle livsfaser, ikke minst når det gjelder barn. Han har skrevet 10 bøker og har brukt mye av sin fritid til å reise rundt i hele landet med kurs og seminarer knyttet til sorgarbeid og livsmestring. Han har fått både Carl Evangs helseopplysningspris og Kongens fortjenstmedalje for sin innsats på dette feltet.

Andre kommende arrangementer

Onsdag 8. apr 2020 kl 20:00
Hvorfor bor det folk på Byens Marker, Nabbetorp, Sorgenfri Nordby og Selbak? Lokalhistoriker Svein Skahjem foredrar.
Tirsdag 14. apr 2020 kl 20:00
 Historiker Trond Svandal tar oss med tilbake i tid, til 1918 - da spanskesyken kom til Fredrikstad.
Fredag 17. apr 2020 kl 16:00
Vinsmaking, foredrag med Liora Levi og masterclass med Emil Reinton.
Lørdag 18. apr 2020 kl 13:00
Skranglebein utfordrer barna med spørsmål og rimleker basert på høytlesingen av kjente barnefortellinger. Passer fra fire år.
Mandag 20. apr 2020 kl 20:00
Fører egentlig fokus på autisme gjennom TV-seriefigurer, aviser, og sosiale medier til økt forståelse eller blir stereotypier kun forsterket av slik eksponering?
Load More