Når sorgen ikke bare er privat
 • Tid:
  onsdag 13. feb 2019
 • Klokken:
  19:00- 20:00
 • Sal
  Thygesen
 • Arrangør:
  • Sorg & omsorg
Gratis inngang
Eksternt

Mathilde, Nikolai og Amalie mistet høsten 2013 mammaen sin. I løpet av seks måneder ble livet snudd på hodet. Øystein satt igjen som alenepappa til 3 barn. Livet handlet nå om å komme seg gjennom dag for dag. Ansvaret, usikkerheten og sorgen måtte takles, mens hverdagen skulle gå opp. Øystein deler sin i historie om hvordan de som familie lette hver dag etter dagens smil, hvordan de sakte men sikkert bygde opp hverdagen og hverandre.

Temakvelden vil også gi et blikk på at det finnes et lys i tunnelen, og livet kan igjen smile.

Øystein Brogård er til daglig styrer i Tronvik Gårdsbarnehage i Moss. 4 barns pappa og samboer. Blogget om sorgen i en vanskelig periode av livet, da han selv lette etter andre sine erfaringer når han selv stod i en vanskelig livssituasjon. Holder i dag ulike foredrag og temakvelder om barn og sorg og sin egen livserfaring.

Om Sorg og Omsorg

Sorg og Omsorg i Fredrikstad er en frivillig organisasjon som tilbyr samtalegrupper, bidrar med opplysning om sorgreaksjoner og bistår mennesker i sorg. Samtalegruppene består av 5-8 personer og har alltid 1-2 ledere. Gruppetilbudet er gratis for alle deltakere. Sorg og Omsorg tilbyr samtalegrupper for enker og enkemenn, for etterlatte etter selvmord, for foreldre som har mistet barn, for sørgende etter samlivsbrudd. I tillegg arrangerer Sorg og Omsorg temakvelder om sorg og livskriser. Sorg og Omsorg ønsker å formidle at livet går videre og at det går an å bli glad igjen, selv etter dyptgående kriser.