Søk arrangement
MONNE – Konsert
 • Tid:
  fredag 9. okt 2020
 • Klokken:
  20:00- 21:30
 • Arrangør:
  • Monne
Pris:
 • 200,-
Eksternt
 • Tid:
  fredag 9. okt 2020
 • Klokken:
  20:00- 21:30
 • Arrangør:
  • Monne
Pris:
 • 200,-
Eksternt
MONNE – Konsert

MONNE har siden ung alder lagd og skrevet musikk om tanker, drømmer og forhåpninger til livet. Musikken er preget av melankoli og glede og med sin kraftige stemme, så rommer hun både lyse og mørke toner. Gjennom hennes underfundige tekster blir vi kjent med en musiker og låtskriver full av motsetninger. Monne har samarbeidet med den anerkjente mulitinstrumentalisten, komponisten, og spellemannsprisvinneren Geir Sundstøl.

Monne har vært alt annet enn en hemmelighet i Haldens stadig frodige, unge musikkmiljø de siste fem -seks årene. Med en markant stemme, bemerkelsesverdige sanger og sceneopptredener som har sjarmert publikum med en blanding av naiv uskyld og intens tilstedeværelse, har Monne sørget for en stadig voksende fanklubb i det hun tok steget ut av sin egen hjemby. Hennes debutalbum «Digging in My Soul» fant sin form i Sundstøls Studio Intim, med gitaristen som produsent. 29. mars. 2019 kom albumet ut på alle strømmetjenester samt CD og vinyl. Monne har således kunnet benytte seg av Sundstøl, og hans håndgangne mann, trommeslageren Erland Dahlen, og deres leksikalske musikerferdigheter.

Det kan være balansegang på særdeles slakk line å prøve kategorisere musikken som befinner i Monnes univers. Antakelig kan det bare løses ved å konstruere et såkalt nyord (foreløpig ikke godkjent av språkrådet); Neofolkbarokkpsykedelia:

Og hvem trenger vel sin egen pust når musikken puster for deg. Digging in my Soul er nok den beste plata jeg har møtt på lenge. Jeg sier møtt, for denne musikken har sin egen personlighet. Dette takket være en stemme som går rett i min sjel. RETT. I. MIN. SJEL.
– The Wilhelmsens

Musikken er annerledes og nær på samme tid, noe som skaper en fin nerve og helhet når vi entrer hennes musikk. Resultatet er en musikalsk tidsreise som foregår parallelt både fremover og bakover i tid, som om du skulle forvillet deg inn på en folk-klubb i Ringenes Herre, mens den selvkjørende Teslaen venter utenfor.

Særegen stemme, god new age- og folk-plate
– Musikknyheter.no

Cc 200kr

HØR albumet her: https://orcd.co/monnedigginginmysoul

Les mer om MONNE her:

NPS MUSIC: https://bit.ly/2Uc0U1f

VÅRTLAND: https://www.vl.no/kultur/sjele-gransking-bak-nye-sanger-1.1458563

MUSIKKNYHETER: http://www.musikknyheter.no/record/19351

THE WILHELMSENS https://thewilhelmsens.com/2019/rett-i-sjelen

KANDUSI: https://kandusi.no/digging-in-my-soul/

KANDUSI: https://www.kandusi.no/gasehud-og-stemmeprakt-pa-bryggerhuset/

Andre kommende arrangementer

Tirsdag 25. aug 2020 kl 19:00
Kathrine Jensen, leder palestinakomiteen i Norge holder foredrag etterfulgt av filmvisning.
Torsdag 27. aug 2020 kl 19:00
Krimforfatter og tidligere etterforskningsleder Jørn Lier Horst innkaller forfatter Jan-Erik Fjell til avhør.
Torsdag 3. sep 2020 kl 18:00
De opplever det jevnlig: Stygge kommentarer, hets og mistenksomhet. I høstens første folkemøtet spør vi: hvor ille er hverdagsrasismen i Fredrikstad? Og hvordan skal vi komme den til livs?
Fredag 4. sep 2020 kl 18:00
Ord i Grenselands 10-årsjubileum 2020. Ida Fjeldbraaten, Lisa Aisato, Anne Marit Jacobsen med flere
Lørdag 5. sep 2020 kl 12:00
Ord i Grenselands 10-årsjubileum 2020. Med Nina Lykke, Agnes Ravatn, Monica Isakstuen, Shazia Majid og Maria Kjos Fonn med flere.
Onsdag 9. sep 2020 kl 19:00
Steinar Ekvik foredrar om sorg og sorgprosesser.
Load More