Søk arrangement
MONNE – Konsert
 • Tid:
  torsdag 28. mai 2020
 • Klokken:
  20:00- 21:30
 • Arrangør:
  • Monne
Pris:
 • 200,-
Eksternt
 • Tid:
  torsdag 28. mai 2020
 • Klokken:
  20:00- 21:30
 • Arrangør:
  • Monne
Pris:
 • 200,-
Eksternt
MONNE – Konsert

MONNE har siden ung alder lagd og skrevet musikk om tanker, drømmer og forhåpninger til livet. Musikken er preget av melankoli og glede og med sin kraftige stemme, så rommer hun både lyse og mørke toner. Gjennom hennes underfundige tekster blir vi kjent med en musiker og låtskriver full av motsetninger. Monne har samarbeidet med den anerkjente mulitinstrumentalisten, komponisten, og spellemannsprisvinneren Geir Sundstøl.

Monne har vært alt annet enn en hemmelighet i Haldens stadig frodige, unge musikkmiljø de siste fem -seks årene. Med en markant stemme, bemerkelsesverdige sanger og sceneopptredener som har sjarmert publikum med en blanding av naiv uskyld og intens tilstedeværelse, har Monne sørget for en stadig voksende fanklubb i det hun tok steget ut av sin egen hjemby. Hennes debutalbum «Digging in My Soul» fant sin form i Sundstøls Studio Intim, med gitaristen som produsent. 29. mars. 2019 kom albumet ut på alle strømmetjenester samt CD og vinyl. Monne har således kunnet benytte seg av Sundstøl, og hans håndgangne mann, trommeslageren Erland Dahlen, og deres leksikalske musikerferdigheter.

Det kan være balansegang på særdeles slakk line å prøve kategorisere musikken som befinner i Monnes univers. Antakelig kan det bare løses ved å konstruere et såkalt nyord (foreløpig ikke godkjent av språkrådet); Neofolkbarokkpsykedelia:

Og hvem trenger vel sin egen pust når musikken puster for deg. Digging in my Soul er nok den beste plata jeg har møtt på lenge. Jeg sier møtt, for denne musikken har sin egen personlighet. Dette takket være en stemme som går rett i min sjel. RETT. I. MIN. SJEL.
– The Wilhelmsens

Musikken er annerledes og nær på samme tid, noe som skaper en fin nerve og helhet når vi entrer hennes musikk. Resultatet er en musikalsk tidsreise som foregår parallelt både fremover og bakover i tid, som om du skulle forvillet deg inn på en folk-klubb i Ringenes Herre, mens den selvkjørende Teslaen venter utenfor.

Særegen stemme, god new age- og folk-plate
– Musikknyheter.no

Cc 200kr

HØR albumet her: https://orcd.co/monnedigginginmysoul

Les mer om MONNE her:

NPS MUSIC: https://bit.ly/2Uc0U1f

VÅRTLAND: https://www.vl.no/kultur/sjele-gransking-bak-nye-sanger-1.1458563

MUSIKKNYHETER: http://www.musikknyheter.no/record/19351

THE WILHELMSENS https://thewilhelmsens.com/2019/rett-i-sjelen

KANDUSI: https://kandusi.no/digging-in-my-soul/

KANDUSI: https://www.kandusi.no/gasehud-og-stemmeprakt-pa-bryggerhuset/

Andre kommende arrangementer

Lørdag 29. feb 2020 kl 23:00
I kveld debuterer KlubbKollektivet med sitt aller første event! Dette blir en spektakulær aften med DJing og VJing.
Søndag 1. mar 2020 kl 12:00
I dette heldagsforedraget tar Terje Tvedt oss gjennom verdenshistorien, fra sivilisasjonens fremvekst til dagens kappløp mellom Kina og USA, og den truende klimakatastrofen.
Mandag 2. mar 2020 kl 19:00
De fleste av oss tar demokratiet for gitt, men hva er egentlig et demokrati?
Tirsdag 3. mar 2020 kl 19:00
Den knyttet østens og vestens riker sammen. Silkeveien har båret herskere som Alexander den store, Djengis Khan og Timur Lenks. Nå blåser stormaktene liv i den eldgamle, sagnomsuste handelsruten igjen.
Onsdag 4. mar 2020 kl 08:00
Hva vet vi om barnefamiliers boligpreferanser?
Onsdag 4. mar 2020 kl 19:00
Møt Anja Cecilie Solvik fra Kristiansund, leder av «Bunadsgeriljaen». 
Load More