Merete Gamst | Jakten på lavere skuldre i hundre og dæven 

Kjenner du at «tiden bare flyr»? At uansett hvor fort du løper, så rekker du aldri helt fram? Kanskje blir du også overrasket over hvor raskt desember kommer. Hvert. Eneste. År.

I dette humoristiske foredraget tar Merete Gamst oss med på en personlig og inspirerende reise i jakten på lavere skuldre. Merete har stått mye i spagat som turner på toppnivå, men har opplevd en helt annen spagat som tobarnsmor, karrierekvinne og flink pike.

Selv om Merete bruker mye humor, er det en seriøs undertone. Stadig flere stresser seg syke, og sykefraværet er på et rekordhøyt nivå. Merete har selv sett veggen i hvitøyet, og med dette foredraget deler hun sine beste (og verste) grep i søken etter hvilepuls og mer tid til det som betyr noe.

Målet med foredraget er å gi deg påfyll, latter og gode grep – som vi alle kan ha nytte av i hverdagen.

«Utrolig morsomt foredrag! Elsker måten hun balanserer humor og gjenkjennbare observasjoner fra hverdagen!»

(Kragerø Resort, Ladies Weekend, mars 2024).

Merete Gamst er utdannet journalist og jobbet lenge som reporter for VGTV i Hollywood. Nå er hun mest kjent som @Positivista, som med sitt ærlige skråblikk på hverdagslivet skaper glede, engasjement og debatt. Merete ble nominert til VIXEN for «Årets sterke mening» (2023) etter at hun delte erfaringer og satte fokus på temaer som kvinnehelse, mammahelse og utbrenthet i hamsterhjulet. Merete jobber til daglig som innholdsprodusent i Schibsted Partnerstudio hvor hun prosjektleder kampanjer for noen av landets ledende merkevarer. Hun er bosatt på det hun mener er en av verdens vakreste plasser, Engelsviken, med sin forlovede og deres to små barn.

Nylig var Gamst på Dagsnytt 18 og forsvarte at det må være lov til å si at det kan være krevende å ha barn – etter at Harald Eia uttalte at det var enkelt. Se intervjuet på Dax18 her.

Merete Gamst | Jakten på lavere skuldre i hundre og dæven 

Foredrag

Tid: torsdag 29. august 2024

Klokken: 19.00 - 20.00

Pris: 190 ,-

Arrangør: Litteraturhuset Fredrikstad

Billetter

Kommende arrangementer

Her finner du en oversikt over alle våre kommende arrangementer de neste månedene. Vi huser både egne og andres arrangementer.

Bli medlem i Litteraturhuset Fredrikstad

Støtt Litteraturhuset Fredrikstad, få rabatter på billetter - og bli en del av oss!

Les mer her

Meld deg på vårt

Nyhetsbrev