Littsenior: Sunniva Berg – Herstory (OBS Nytt program)

OBS! Dagens program med Sunniva Berg er endret pga sykdom. I stedet for Sunniva Berg vil Bjørn Halstensen og Pernille Heckmann gi oss sin forestilling: Jeg angrer ingenting – Edith Piaf på norsk!

Jeg angrer ingenting – Edith Piaf på norsk er en rørende og sterk forestilling om den lille damen med den store stemmen fra Paris.

Gjennom Pernille Heckmanns tolkninger får du et innblikk i hvordan det var å være en liten spurv som bergtok en hel verden.

Pernille Heckmann og Bjørn Halstensen har i en årrekke gjort en bejublet forestilling om Piafs liv. Velkommen til en fantastisk reise tilbake til Paris, mystikken, og den udødelige stemmen fra «den lille spurven».

Ved flere anledninger har Sunniva Berg målbundet publikum ved Litteraturhuset med sitt vesen og musikk. Denne gangen vil den mangefasetterte låtskriveren gi oss musikalske kvinneportretter under tittelen Herstory.

De siste årene har Sunniva Berg latt seg inspirere av bemerkelsesverdige kvinner som på ulike vis har bidratt til vår historie. Gjennom musikk og gode tekster portretterer hun kvinnelige bragder i situasjoner der menn ofte har tatt rampelyset. 

Vi gleder oss til konsert med Sunniva Berg – en fin avrunding på et flott Littsenior-år.

 

Program:

Kl 1100: Kafeen åpner.

Kl 1200: Programmet starter.

Kl 1400: Littsenior er slutt for dagen.

Du møter:

Sunniva Berg er en sanger/ musiker og låtskriver fra Skjeberg. Hun har en Bachelor i Musikkvitenskap fra Blindern, og etter endt studium reiste hun til Zimbabwe for å jobbe som musikklærer og utøver gjennom Fredskorpset.  I årene 2015-2018 jobbet Sunniva med Flere Farger-prosjektet ved Kulturskolen i Sarpsborg. Her forenes musikk fra hele verden, ulike sjangre og ulike språk. 

Hun har en allsidig musikalsk bakgrunn. Hun har blant annet jobbet mye med tradisjonsmusikk fra Østfold. Både som soloartist og gjennom bandet KLC som har gitt ut platene Kvinnfolk og Farvel Odel og Ære.  Som låtskriver ligger hun ofte i grenseland mellom ulike sjangere og henter inspirasjon både fra jazz, popp, vise og folk. 

 

Velkommen til Littsenior, et dagtidstilbud på Litteraturhuset Fredrikstad. Om lag annenhver mandag rigger Littsenior til for et dagtidsarrangement og en enkel kafé på Litteraturhuset. Programmet har et stort spenn  – fra vitebegjær til kulturelt påfyll. Kjøp et årlig medlemskap pålydende 500 kr – eller enkeltbillett til hvert arrangement. Tilbudet har pause i skolens ferier.

Kjøp medlemskap til Littsenior her

NB: Medlemskapet i Littsenior gjelder kun for arrangementer under fanen Littsenior. Det gir deg fri adgang på alle Littsenior-arrangementer som finner sted på Litteraturhuset Fredrikstad.

Ordinært medlemskap for Litteraturhuset Fredrikstad finner du her.

Littsenior: NYTT program: Jeg angrer ingenting – Edith Piaf på norsk!

Littsenior

Tid: mandag 11. desember 2023

Klokken: 12.00 - 14.00

Pris: 100 for enkeltarr. Se info lenger ned om medlemsskap. ,-

Arrangør: Litteraturhuset Fredrikstad

Billetter

Dette arrangementet er en del av dagtilbudet LittSenior. Kjøper du medlemsskap i Littsenior, har du fri inngang på alle Littsenior-arrangementer.

MEDLEMSKAP 2024 HER

Kommende arrangementer

Her finner du en oversikt over alle våre kommende arrangementer de neste månedene. Vi huser både egne og andres arrangementer.

Bli medlem i Litteraturhuset Fredrikstad

Støtt Litteraturhuset Fredrikstad, få rabatter på billetter - og bli en del av oss!

Les mer her

Meld deg på vårt

Nyhetsbrev