​​Littsenior: Dennis Storhøi intervjues av Nils Ole Oftebro

Bli med på en Littsenior fylt med latter og gode historier når Dennis Storhøi blir portrettintervjuet av Nils Ole Oftebro. Denne gangen snur vi tablået, og det er Dennis’ tur til å være «seg selv nok». Nils Ole vil lede oss gjennom en samtale om Dennis’ spennende karriere og liv, hvor alt fra teaterscenen til TV-skjermen blir belyst.

Dennis Storhøi, kjent for sine mange roller, har virkelig vært en «lys levende Peer» både nasjonalt og internasjonalt. Han har trollbundet publikum som Jarl Borg i «Vikings», imponert som Peder i «Hodejegerne», og vist sitt skuespillertalent i klassikere som «Les Misérables» og «Spelemann på taket». Ikke minst har han briljert som Peer Gynt, en rolle som også Nils Ole Oftebro har gjort med stor suksess.

Nils Ole, som har «skapt seg selv om igjen» som Peer Gynt, vil sørge for en formiddag med refleksjoner og humørfylte anekdoter. «Til helvede med bukkene!» – her blir det nok av eventyr og virkelighet om hverandre.

Arrangementet er en del av vår Littsenior-serie, men alle er selvfølgelig velkomne.

 

Program:

Kl 1100: Kafeen åpner.

Kl 1200: Arrangementet starter.

Kl 1400: Kafeen stenger

 

Vi gleder oss!

Du møter:

Dennis Storhøi (født i Fredrikstad 1960)

Utdannet fra Statens Teaterhøgskole i 1985. Scenedebut samme år. Fra 1986 til 1989 var han tilknyttet Rogaland Teater. Fra 1989 til 1991 opererte Storhøi som frilans. Fast ansatt ved Oslo Nye Teater 1991-2009. Her hadde han store roller i oppsetninger som Dracula, 40, My Fair Lady, Hvem er redd for Virgina Woolf, La Cage aux Folles og En handelsreisendes død. Filmdebut i barnefilmen Kamilla og tyven i 1988. Storhøi har hatt sentrale roller i tv-dramaer som Fedrelandet (1991), Seks som oss (2004-2007), Ved kongens bord (2005), Størst av alt (2007) og Kampen om tungtvannet (2015)

Mange østfoldinger opplevde Storhøi i rollen som LO-sjef Haagensen i oppsetningen «Yngve – fra barnehjem til LO-toppen» høsten 2022.

Fredrikstad-patrioten har nå flyttet tilbake til hjembyen.

Nils Ole Oftebro (født i Sarpsborg 1944)

Statens teaterskole fra 1965 og ansatt ved Det norske teatret i 1968, ved Fjernsynsteatret fra 1969 til 1971 og 1982-1984. Han kom til Nationaltheatret i 1971. I 1987 ble Oftebro kunstnerisk leder for Torshovteatret.

Fra november 1968 til april 2006 hadde Oftebro gitt liv til 105 roller. Han har spilt i en rekke filmer, og har ved flere anledninger vært programleder på tv, som Fangene på fortet og Robinson-ekspedisjonen. Han har også hatt en rekke roller på friluftsscener, først og fremst Siklestadspelet og Peer Gynt-forestillingene på Gålå.

Oftebro er gift med Hotel Cæsar-stjernen Anette Hoff, og de har sønnen Jonas Hoff Oftebro sammen. Nils Ole Oftebro var tidligere gift med Kaja Korsvold og har to barn med henne, hvorav den ene er skuespilleren Jakob Oftebro.

Velkommen til Littsenior, et dagtidstilbud på Litteraturhuset Fredrikstad. Om lag annenhver mandag rigger Littsenior til for et dagtidsarrangement og en enkel kafé på Litteraturhuset. Programmet har et stort spenn  – fra vitebegjær til kulturelt påfyll. Kjøp et årlig medlemskap pålydende 500 kroner (utsolgt) – eller enkeltbillett om det er plass pålydende 150 kroner. Tilbudet har pause i skolens ferier.

Kjøp medlemskap til Littsenior her (Utsolgt)

NB: Medlemskapet i Littsenior gjelder kun for arrangementer under fanen Littsenior. Det gir deg fri adgang på alle Littsenior-arrangementer som finner sted på Litteraturhuset Fredrikstad.

Ordinært medlemskap for Litteraturhuset Fredrikstad finner du her.

Littsenior: Dennis Storhøi intervjues av Nils Ole Oftebro

Littsenior

Tid: mandag 23. september 2024

Klokken: 12.00 - 13.00

Pris: 150 for enkeltarr. ,-

Arrangør: Litteraturhuset Fredrikstad

Billetter

Dette arrangementet er en del av dagtilbudet LittSenior. Kjøper du medlemsskap i Littsenior, har du fri inngang på alle Littsenior-arrangementer.

MEDLEMSKAP kr 500,-

Kommende arrangementer

Her finner du en oversikt over alle våre kommende arrangementer de neste månedene. Vi huser både egne og andres arrangementer.

Bli medlem i Litteraturhuset Fredrikstad

Støtt Litteraturhuset Fredrikstad, få rabatter på billetter - og bli en del av oss!

Les mer her

Meld deg på vårt

Nyhetsbrev