Littsenior: Fotoforedrag og sommerdrink-kurs

Fotograf Sara Johannessen fra Fredrikstad viser bilder og snakker om opplevelser i en fascinerende bransje. Det blir også sommerdrink-kurs med Osman Ersoy fra Savoy Terrasse.

Vi avslutter sesongen med et fyrverkeri fra Gressvik. Sara er uredd, sprudlende og en fantastisk dyktig fotograf. For tiden jobber hun mest som matfotograf for bl.a. Lise Finkenhagen og Bent Stiansen. Hun kan få en lunken Spagetti Rimini til å se ut som en rett fra Maemo. Men merittlisten er lang. Fra fredsprisvinnere til Vladimir Putin. Å være frempå og nysgjerrig har gitt Sara mange spennende og morsomme historier – vi skal få høre noen. Deretter kommer hun med noen fototips til ferien.

 

OBS! Endringer i morgendagens Littsenior

Vi må dessverre melde at Osman Erzoy som skulle gi oss et kurs i sommerdrinker dessverre har blitt syk og ikke kan stille i morgen. Derfor utgår også nachspielet på Savoy terrasse etter arrangementet.
Fotograf Sara Johannessen har kastet seg rund og utvidet seansen sin med flere bilder og historier. Vi skal innom alt fra kongefamilien, Kjakan, Bruntland og Putin og mange fler. Hun vil også rigge til for å kunne gi godt fotolys til bilder av dere selv. Dette kommer til å bli veldig fint!
Vi sees i morgen på Littsenior!
Om noen har kjøpt enkeltbillett til dette arrangementet og ikke lenger ønsker å komme grunnet endringer i arrangementet, vil kunne få refundert billetten sin.

Program:

Kl 1100: Kafeen åpner.

Kl 1200: Programmet starter.

kl 1300: Fotografering

Kl 1400: Littsenior er slutt for dagen.

Disse kommer:

Sara Johannessen

Osman Ersoy fra Savoy Terrasse

Velkommen til Littsenior, et dagtidstilbud på Litteraturhuset Fredrikstad. Om lag annenhver mandag rigger Littsenior til for et dagtidsarrangement og en enkel kafé. Programmet har et stort spenn  – fra vitebegjær til kulturelt påfyll. Kjøp et årlig medlemskap pålydende 300 kr – eller enkeltbillett til hvert arrangement. Tilbudet har pause i skolens ferier.

Kjøp medlemskap til Littsenior her

NB: Medlemskapet i Littsenior gjelder kun for arrangementer under fanen Littsenior. Det gir deg fri adgang på alle Littsenior-arrangementer som finner sted på Litteraturhuset Fredrikstad.

Ordinært medlemskap for Litteraturhuset Fredrikstad finner du her.

Littsenior: Fotoforedrag og sommerdrink-kurs

Littsenior

Tid: mandag 19. juni 2023

Klokken: 12.00 - 14.00

Pris: 100 for enkeltarr. Se info lenger ned om medlemsskap. ,-

Arrangør: Litteraturhuset Fredrikstad

Billetter

Dette arrangementet er en del av dagtilbudet LittSenior. Kjøper du medlemsskap i Littsenior, har du fri inngang på alle Littsenior-arrangementer.

MEDLEMSKAP kr 300,-

Kommende arrangementer

Her finner du en oversikt over alle våre kommende arrangementer de neste månedene. Vi huser både egne og andres arrangementer.

Bli medlem i Litteraturhuset Fredrikstad

Støtt Litteraturhuset Fredrikstad, få rabatter på billetter - og bli en del av oss!

Les mer her

Meld deg på vårt

Nyhetsbrev