Littsenior: Fotoforedrag og sommerdrink-kurs

Fotograf Sara Johannessen fra Fredrikstad viser bilder og snakker om opplevelser i en fascinerende bransje. Det blir også sommerdrink-kurs med Osman Ersoy fra Savoy Terrasse.

Vi avslutter sesongen med et fyrverkeri fra Gressvik. Sara er uredd, sprudlende og en fantastisk dyktig fotograf. For tiden jobber hun mest som matfotograf for bl.a. Lise Finkenhagen og Bent Stiansen. Hun kan få en lunken Spagetti Rimini til å se ut som en rett fra Maemo. Men merittlisten er lang. Fra fredsprisvinnere til Vladimir Putin. Å være frempå og nysgjerrig har gitt Sara mange spennende og morsomme historier – vi skal få høre noen. Deretter kommer hun med noen fototips til ferien.

Når fotopraten er over gir innehaver av Savoy Terrasse og byens beste bartender, Osman Ersoy, et lite kurs i drinker for sommeren. Både med og uten alkohol. Sara blir med og tar bilder av drinkene og gir innblikk i hvordan hun tenker når hun komponerer et bilde.

Vi gleder oss! 

Program:

Kl 1200: Kafeen åpner. Ta heisen opp til Savoy Terrasse i 4. etasje.

Kl 1230: Programmet starter.

Kl 1400: Littsenior er slutt for dagen.

Disse kommer:

Sara Johannessen

Osman Ersoy fra Savoy Terrasse

Velkommen til Littsenior, et dagtidstilbud på Litteraturhuset Fredrikstad. Om lag annenhver mandag rigger Littsenior til for et dagtidsarrangement og en enkel kafé på lekre Savoy Terrasse i 4. etasje på Litteraturhuset. Programmet har et stort spenn  – fra vitebegjær til kulturelt påfyll. Kjøp et årlig medlemskap pålydende 300 kr – eller enkeltbillett til hvert arrangement. Tilbudet har pause i skolens ferier.

Kjøp medlemskap til Littsenior her

NB: Medlemskapet i Littsenior gjelder kun for arrangementer under fanen Littsenior. Det gir deg fri adgang på alle Littsenior-arrangementer som finner sted på Litteraturhuset Fredrikstad.

Ordinært medlemskap for Litteraturhuset Fredrikstad finner du her.

Littsenior: Fotoforedrag og sommerdrink-kurs

LittSenior

Tid: mandag 19. juni 2023

Klokken: 12.00 - 14.00

Pris: 100 for enkeltarr. Se info lenger ned om medlemsskap. ,-

Arrangør: Litteraturhuset Fredrikstad

KJØP BILLETT

Dette arrangementet er en del av dagtilbudet LittSenior. Kjøper du medlemsskap i Littsenior, har du fri inngang på alle Littsenior-arrangementer.

MEDLEMSKAP kr 300,-

Kommende arrangementer

Her finner du en oversikt over alle våre kommende arrangementer de neste månedene. Vi huser både egne og andres arrangementer.

Bli medlem i Litteraturhuset Fredrikstad

Støtt Litteraturhuset Fredrikstad, få rabatter på billetter - og bli en del av oss!

Les mer her

Meld deg på vårt

Nyhetsbrev