Littsenior: Richard Burgess – Langsomt ble landet (nesten) mitt eget.

(Fotograf Knut Utler)

Ved hjelp av sanger, morsomme historier og personlige anekdoter forteller Richard Burgess om sitt vedvarende kjærlighetsforhold til Norge, fra sin første uforklarlige forelskelse i ungdommen til innvilgelsen av norsk statsborgerskap i 2022.

 

Klikk her for å en smakebit.

 

Vi gleder oss til å ha en av Østfolds største folkemusikere på scenen under Littsenior.

 

Program:

Kl 1100: Kafeen åpner.

Kl 1200: Programmet starter.

Kl 1400: Kafeen stenger.

Du møter:

Richard Burgess er en visesanger, skribent og kåsør fra Onsøy, kjent fra ulike konsertopptredener i distriktet og som vertskap for folkemusikkforumet Trad Session på St. Croix-huset. Han er opprinnelig fra England og kom til Norge som 20-åring i 1976.

Richard er utdannet som lektor i norsk og engelsk og underviste i mange år på Frederik II videregående skole før han hoppet av for å friste tilværelsen som frilans kulturarbeider. I tillegg til å være utøvende musiker, både alene og i ulike band, er han også lærebokforfatter i engelskfaget og hyppig brukt som kursleder.

Velkommen til Littsenior, et dagtidstilbud på Litteraturhuset Fredrikstad. Om lag annenhver mandag rigger Littsenior til for et dagtidsarrangement og en enkel kafé på Litteraturhuset. Programmet har et stort spenn  – fra vitebegjær til kulturelt påfyll. Kjøp et årlig medlemskap pålydende 500 kroner – eller enkeltbillett om det er plass pålydende 150 kroner. Tilbudet har pause i skolens ferier.

Kjøp medlemskap til Littsenior her

NB: Medlemskapet i Littsenior gjelder kun for arrangementer under fanen Littsenior. Det gir deg fri adgang på alle Littsenior-arrangementer som finner sted på Litteraturhuset Fredrikstad.

Ordinært medlemskap for Litteraturhuset Fredrikstad finner du her.

Littsenior: Richard Burgess

Littsenior

Tid: mandag 22. april 2024

Klokken: 12.00 - 13.00

Pris: 150 for enkeltarr. Se info lenger ned om medlemsskap. ,-

Arrangør: Litteraturhuset Fredrikstad

Billetter

Littsenior: Richard Burgess – Langsomt ble landet (nesten) mitt eget. Ved hjelp av sanger, morsomme historier og personlige anekdoter forteller Richard Burgess om sitt vedvarende kjærlighetsforhold til Norge, fra sin første uforklarlige forelskelse i ungdommen til innvilgelsen av norsk statsborgerskap i 2022.

MEDLEMSKAP kr 500,-

Kommende arrangementer

Her finner du en oversikt over alle våre kommende arrangementer de neste månedene. Vi huser både egne og andres arrangementer.

Bli medlem i Litteraturhuset Fredrikstad

Støtt Litteraturhuset Fredrikstad, få rabatter på billetter - og bli en del av oss!

Les mer her

Meld deg på vårt

Nyhetsbrev