Littsenior: Om fremtidsfullmakt med advokat Cathrine Staal Engebretsen

Uhell og sykdom kan ramme alle. Advokat Cathrine Staal Engebretsen fra Ytterbøl & Co gir innføring i temaet fremtidsfullmakter.

De aller fleste kjenner til noen som har havnet i en fortvilet situasjon der de er vitne til noen av sine nærmeste ikke evner å se sitt eget beste og ødelegger for seg selv. Personvern og den enkeltes råderett over eget liv er verdier som står sterkt i Norge, men noen ganger for sterkt for individets beste. Her kan en fremtidsfullmakt være et nyttig verktøy for å kunne sikre at mennesker rundt en som vil en vel, kan få muligheten til å gjøre deg nettopp det -vel.

Cathrine Staal Engebretsen er advokat og partner i Ytterbøl og co og et av hennes fagområder er arv og generasjonsskifte. Cathrine vil gi en god innføring fremtidsfullmakt og hva som skal til for å tegne det. Det vil også være åpent for å stille henne spørsmål rundt temaet.

 

Program:

Kl 1100: Kafeen åpner.

Kl 1200: Programmet starter.

Kl 1400: Littsenior er slutt for dagen.

Velkommen til Littsenior, et dagtidstilbud på Litteraturhuset Fredrikstad. Om lag annenhver mandag rigger Littsenior til for et dagtidsarrangement og en enkel kafé. Programmet har et stort spenn  – fra vitebegjær til kulturelt påfyll. Kjøp et årlig medlemskap pålydende 300 kr – eller enkeltbillett til hvert arrangement. Tilbudet har pause i skolens ferier.

Kjøp medlemskap i Littsenior her.

NB: Medlemskapet i Littsenior gjelder kun for arrangementer under fanen Littsenior. Det gir deg fri adgang på alle Littsenior-arrangementer som finner sted på Litteraturhuset Fredrikstad.

Ordinært medlemskap for Litteraturhuset Fredrikstad finner du her.

Littsenior: Om fremtidsfullmakt

Littsenior

Tid: mandag 05. juni 2023

Klokken: 12.00 - 14.00

Pris: 100 for enkeltarr. Se info lenger ned om medlemsskap. ,-

Arrangør: Litteraturhuset Fredrikstad

Billetter

Dette arrangementet er en del av dagtilbudet LittSenior. Kjøper du medlemsskap i Littsenior, har du fri inngang på alle Littsenior-arrangementer.

MEDLEMSKAP kr 300,-

Kommende arrangementer

Her finner du en oversikt over alle våre kommende arrangementer de neste månedene. Vi huser både egne og andres arrangementer.

Bli medlem i Litteraturhuset Fredrikstad

Støtt Litteraturhuset Fredrikstad, få rabatter på billetter - og bli en del av oss!

Les mer her

Meld deg på vårt

Nyhetsbrev