Littsenior: Om arv og skifte

De aller fleste av oss vil på et tidspunkt måtte forholde seg til nære dødsfall. Et bevisst forhold til jussen tilknyttet et dødsfall vil kunne gjøre det ofte opprivende etterspillet langt enklere.

I våres ga Cathrine Staal Engebretsen Littsenior en grundig innføring i fremtidsfullmakt. Denne gang tar hun med seg kollega fra advokatkontoret Ytterbøl og co, Dag Olav Riise, og sammen skal de foredra om sentrale temaer rundt arv og skifte.

 

Advokatene vil blant annet snakke om:

  • Arv etter lov og testament
  • Grensen mellom livs- og dødsdisposisjoner
  • Skiftebehandlingen (privat/offentlig m.v.)
  • Uskifte – nyttig og farlig

Det vil også være mulighet for å stille spørsmål underveis.

 

Program:

Kl 1100: Kafeen åpner.

Kl 1200: Programmet starter.

Kl 1400: Littsenior er slutt for dagen.

Du møter:

Cathrine Staal Engebretsen er advokat/partner hos Ytterbøl og co. Der arbeider hun primært med personskadeerstatning, eiendomsrett (avhendingslov og bustadoppføringslov), familierett og arverett.

Dag Olav Riise er advokat/partner ved Ytterbøl og co. Der driver han alminnelig advokatpraksis med bistand både til forretningsklienter og offentlige og private klienter. Dag Olav Riise arbeider særlig med arbeidsrett, bobehandling, fast eiendom, familierett og alminnelig forretningsjuss.

Velkommen til Littsenior, et dagtidstilbud på Litteraturhuset Fredrikstad. Om lag annenhver mandag rigger Littsenior til for et dagtidsarrangement og en enkel kafé på Litteraturhuset. Programmet har et stort spenn  – fra vitebegjær til kulturelt påfyll. Kjøp et årlig medlemskap pålydende 300 kr – eller enkeltbillett til hvert arrangement. Tilbudet har pause i skolens ferier.

Kjøp medlemskap til Littsenior her

NB: Medlemskapet i Littsenior gjelder kun for arrangementer under fanen Littsenior. Det gir deg fri adgang på alle Littsenior-arrangementer som finner sted på Litteraturhuset Fredrikstad.

Ordinært medlemskap for Litteraturhuset Fredrikstad finner du her.

Littsenior: Om arv og skifte

Littsenior

Tid: mandag 13. november 2023

Klokken: 12.00 - 14.00

Pris: 100 for enkeltarr. Se info lenger ned om medlemsskap. ,-

Arrangør: Litteraturhuset Fredrikstad

Billetter

Dette arrangementet er en del av dagtilbudet LittSenior. Kjøper du medlemsskap i Littsenior, har du fri inngang på alle Littsenior-arrangementer.

MEDLEMSKAP kr 300,-

Kommende arrangementer

Her finner du en oversikt over alle våre kommende arrangementer de neste månedene. Vi huser både egne og andres arrangementer.

Bli medlem i Litteraturhuset Fredrikstad

Støtt Litteraturhuset Fredrikstad, få rabatter på billetter - og bli en del av oss!

Les mer her

Meld deg på vårt

Nyhetsbrev