Littsenior: Lisa Aisato

Det er få her til lands som ikke har sett og latt seg påvirke av illustrasjonene til Lisa Aisato. Med både egenskrevede bøker og som illustratør forfattere har hun gitt visualisert historier, fantasi og følelser for alt fra de aller minste til mennesker på livets oppløpsside.

Listen over utmerkelser Lisa har fått bøkene og illustrasjonene sine er fascinerende lang. Hun har virkelig truffet! En suksess hun tidlig fikk høre at aldri ville komme.

I samtale med Littseniors egen Bjørg Tveit får et innblikk i Aisatos verden, historie og produksjoner.

Få et innblikk i Aisatos produksjon her eller besøk hennes flotte galleri på Skjærhalden

Program:

Kl 1100: Kafeen åpner.

Kl 1200: Programmet på scenen starter.

Kl 1400: Littsenior er slutt for dagen.

Du møter:

Lisa Aisato (f. 1981) er en av Norges mest anerkjente og folkekjære illustratører. Hun har skrevet og illustrert syv egne bøker, sist salgssuksessen Livet – illustrert som vant Bokhandlerprisen i 2019. Gjennom karrieren har hun også illustrert flere enn 40 andre bøker, blant andre megabestselgeren Snøsøsteren av Maja Lunde og Linn Skåbers tre kritikerroste bøker, Til ungdommen Til de voksne og Til oss. Bøkene Lisa har skrevet og illustrert er oversatt til mer enn 40 språk og Lisas bilder henger i hjem over hele verden. Lisa bor og arbeider på Hvaler der hun har galleri og virksomhet med fire ansatte.

Bjørg Tveit er slevikboer og pensjonert lærer med  erfaringer fra Oslo, Tromsø og Fredrikstad. Er opptatt av litteratur, natur, estetikk og godt håndverk og har videreutdanning som skolebibliotekar, ledelse og coaching med kreative metoder. Hun er naturligvis også medlem av Littsenior.

Velkommen til Littsenior, et dagtidstilbud på Litteraturhuset Fredrikstad. Om lag annenhver mandag rigger Littsenior til for et dagtidsarrangement og en enkel kafé på Litteraturhuset. Programmet har et stort spenn  – fra vitebegjær til kulturelt påfyll. Kjøp et årlig medlemskap pålydende 500 kroner – eller enkeltbillett om det er plass pålydende 150 kroner. Tilbudet har pause i skolens ferier.

Kjøp medlemskap til Littsenior her

NB: Medlemskapet i Littsenior gjelder kun for arrangementer under fanen Littsenior. Det gir deg fri adgang på alle Littsenior-arrangementer som finner sted på Litteraturhuset Fredrikstad.

Ordinært medlemskap for Litteraturhuset Fredrikstad finner du her.

Littsenior: Lisa Aisato

Littsenior

Tid: mandag 11. mars 2024

Klokken: 12.00 - 13.00

Pris: 150 for enkeltarr. Se info lenger ned om medlemsskap. ,-

Arrangør: Litteraturhuset Fredrikstad

Billetter

Dette arrangementet er en del av dagtilbudet LittSenior. Kjøper du medlemsskap i Littsenior, har du fri inngang på alle Littsenior-arrangementer.

MEDLEMSKAP kr 500,-

Kommende arrangementer

Her finner du en oversikt over alle våre kommende arrangementer de neste månedene. Vi huser både egne og andres arrangementer.

Bli medlem i Litteraturhuset Fredrikstad

Støtt Litteraturhuset Fredrikstad, få rabatter på billetter - og bli en del av oss!

Les mer her

Meld deg på vårt

Nyhetsbrev