Littsenior – Hilsen Nielsen & Amundsen

De folkekjære Pål Nielsen og Roger Amundsen kommer for å gi Littsenior en musikalsk reise gjennom litt av Fredrikstads historie. 

De har ikke bare skrevet om snekka som tøffer opp ælva. Gjennom snart 20 år med båthusrevyer har det blitt mange sanger om byen vår og folkene her.  

Anders Polti, Glade Hjørne, Gunnar Nilsen, FMV, Vivi Haug, Joker, Gamlebyen og enda mye mer og mange fler har fått sine sanger. Godt farget av en kjærlighetsfull lokalpatriotisme. 

Og kanskje får man høre litt om historiene bak sangene også. 

 

Program:

Kl 1100: Kafeen åpner.

Kl 1200: Programmet starter.

Kl 1400: Littsenior er slutt for dagen.

Du møter:

Pål Nielsen er opprinnelig lærer (uten fartstid), journalist og radiomann som begynte med revy på heltid i 1986. Skriver – i samarbeid med ensemblet – hovedvekten av manus til oppsetningene til Fredrikstadguttane. Er også produksjonsarbeider og skuespiller. 

 

Roger Amundsen er Fredrikstadguttanes komponist og kapellmester som også er aktiv i andre musikksammenhenger. Hans fortid som typograf kommer godt med når plakater, annonser og annet grafisk materiale skal utarbeides. 

Velkommen til Littsenior, et dagtidstilbud på Litteraturhuset Fredrikstad. Om lag annenhver mandag rigger Littsenior til for et dagtidsarrangement og en enkel kafé på Litteraturhuset. Programmet har et stort spenn  – fra vitebegjær til kulturelt påfyll. Kjøp et årlig medlemskap pålydende 300 kr – eller enkeltbillett til hvert arrangement. Tilbudet har pause i skolens ferier.

Kjøp medlemskap til Littsenior her

NB: Medlemskapet i Littsenior gjelder kun for arrangementer under fanen Littsenior. Det gir deg fri adgang på alle Littsenior-arrangementer som finner sted på Litteraturhuset Fredrikstad.

Ordinært medlemskap for Litteraturhuset Fredrikstad finner du her.

Littsenior – Hilsen Nielsen & Amundsen

Littsenior

Tid: mandag 16. oktober 2023

Klokken: 12.00 - 14.00

Pris: 100 for enkeltarr. Se info lenger ned om medlemsskap. ,-

Arrangør: Litteraturhuset Fredrikstad

Billetter

Dette arrangementet er en del av dagtilbudet LittSenior. Kjøper du medlemsskap i Littsenior, har du fri inngang på alle Littsenior-arrangementer.

MEDLEMSKAP kr 300,-

Kommende arrangementer

Her finner du en oversikt over alle våre kommende arrangementer de neste månedene. Vi huser både egne og andres arrangementer.

Bli medlem i Litteraturhuset Fredrikstad

Støtt Litteraturhuset Fredrikstad, få rabatter på billetter - og bli en del av oss!

Les mer her

Meld deg på vårt

Nyhetsbrev