Littsenior: Ellefesen og Scheie – 83 år i NRK-sporten

Er du en sportsentusiast som har fulgt med på NRK-sporten gjennom årene? Nå har du en gylden mulighet til å få et unikt innblikk i livene til to av Norges mest kjente sportsankere! Littsenior inviterer deg til en formiddag av de sjeldne når vi får besøk av Karen Marie Ellefsen og Arne Scheie, som vil dele historier fra sine lange karrierer i NRK-sporten.

Karen Marie Ellefsen er den første kvinnen som ble fast ansatt som sportsjournalist i NRK. Hun har rapportert fra OL, VM og utallige andre sportsbegivenheter. Hennes evne til å formidle sportshistorier med følelse og dybde har gjort henne til en elsket figur i norske hjem.

Arne Scheie er en legendarisk fotballkommentator som har dekket hele 10 verdensmesterskap og 8 europamesterskap. Hans ikoniske stemme og lidenskapelige kommentarer har blitt en del av norsk fotballhistorie. Han er også kjent for sin dype kunnskap om hoppsporten og har kommentert en rekke OL og VM i skihopping.

Til å lede samtalen har vi Jørn Enger. Jørn har lang fartstid i NRK og er lidenskapelig sportsinteressert og vil sørge for at vi får høre de mest spennende historiene og opplevelsene fra Karen og Arne. Dette er en sjelden mulighet til å komme tett på to legender som har vært med på å definere norsk sportshistorie gjennom sine omfattende og imponerende karrierer.

Sikre deg billetter nå og bli med på en formiddag fylt med nostalgi, inspirasjon og ekte sportslidenskap.

Vi gleder oss til å se deg!

 

Program:

Kl 1100: Kafeen åpner.

Kl 1200: Arrangementet starter.

Kl 1400: Kafeen stenger

Velkommen til Littsenior, et dagtidstilbud på Litteraturhuset Fredrikstad. Om lag annenhver mandag rigger Littsenior til for et dagtidsarrangement og en enkel kafé på Litteraturhuset. Programmet har et stort spenn  – fra vitebegjær til kulturelt påfyll. Kjøp et årlig medlemskap pålydende 500 kroner (utsolgt) – eller enkeltbillett om det er plass pålydende 150 kroner. Tilbudet har pause i skolens ferier.

Kjøp medlemskap til Littsenior her (Utsolgt)

NB: Medlemskapet i Littsenior gjelder kun for arrangementer under fanen Littsenior. Det gir deg fri adgang på alle Littsenior-arrangementer som finner sted på Litteraturhuset Fredrikstad.

Ordinært medlemskap for Litteraturhuset Fredrikstad finner du her.

Littsenior: Ellefsen og Scheie – 83 år i NRK-sporten

Littsenior

Tid: mandag 21. oktober 2024

Klokken: 12.00 - 13.00

Pris: 150 for enkeltarr. Se info lenger ned om medlemsskap. ,-

Arrangør: Litteraturhuset Fredrikstad

Billetter

Dette arrangementet er en del av dagtilbudet LittSenior. Kjøper du medlemsskap i Littsenior, har du fri inngang på alle Littsenior-arrangementer.

MEDLEMSKAP kr 500,-

Kommende arrangementer

Her finner du en oversikt over alle våre kommende arrangementer de neste månedene. Vi huser både egne og andres arrangementer.

Bli medlem i Litteraturhuset Fredrikstad

Støtt Litteraturhuset Fredrikstad, få rabatter på billetter - og bli en del av oss!

Les mer her

Meld deg på vårt

Nyhetsbrev