Littsenior: Cicignon Salongorkester

Velkommen til juleavslutning!

Etter en variert og god Littsenior-høst og vinter runder vi av året med konsert. Cicignon Salongorkester er et ensemble bestående av talent og formidlingsglede.

Cicignon Salongorkester, etablert i 2013, har fortryllet publikum med sine elegante tolkninger av gamle slagere. Med en besetning som inkluderer Arvid Bertheau Johannessen (piano, trekkspill, sang), Thomas Roaldsnes (gitar), Benjamin Nording (bass), Per Viggo Nilsen (fiolin), Heidi Elisabeth Caspersen (cello) og Kjell Jørgen Holbye (treblås, sang), kan du forvente en kveld fylt med musikalitet og nostalgisk sjarm. Orkesteret spiller et bredt repertoar av kjente og kjære melodier, perfekt for å sette julestemningen.

Kafeen er pyntet til jul og vaflene har fått et hint av kanel. Ta dere en kopp gløgg, ønsk hverandre god jul og sving dere inni høytidsdagene med tonene fra Cicignon Salongorkester i kroppen.

Program:

Kl 1100: Kafeen åpner.

Kl 1200: Arrangementet starter.

Kl 1400: Kafeen stenger

Velkommen til Littsenior, et dagtidstilbud på Litteraturhuset Fredrikstad. Om lag annenhver mandag rigger Littsenior til for et dagtidsarrangement og en enkel kafé på Litteraturhuset. Programmet har et stort spenn  – fra vitebegjær til kulturelt påfyll. Kjøp et årlig medlemskap pålydende 500 kroner (utsolgt) – eller enkeltbillett om det er plass pålydende 150 kroner. Tilbudet har pause i skolens ferier.

Kjøp medlemskap til Littsenior her (Utsolgt)

NB: Medlemskapet i Littsenior gjelder kun for arrangementer under fanen Littsenior. Det gir deg fri adgang på alle Littsenior-arrangementer som finner sted på Litteraturhuset Fredrikstad.

Ordinært medlemskap for Litteraturhuset Fredrikstad finner du her.

Cicignon Salongorkester

Littsenior

Tid: mandag 16. desember 2024

Klokken: 12.00 - 13.00

Pris: 150 for enkeltarr. Se info lenger ned om medlemsskap. ,-

Arrangør: Litteraturhuset Fredrikstad

Billetter

Dette arrangementet er en del av dagtilbudet LittSenior. Kjøper du medlemsskap i Littsenior, har du fri inngang på alle Littsenior-arrangementer.

MEDLEMSKAP kr 500,-

Kommende arrangementer

Her finner du en oversikt over alle våre kommende arrangementer de neste månedene. Vi huser både egne og andres arrangementer.

Bli medlem i Litteraturhuset Fredrikstad

Støtt Litteraturhuset Fredrikstad, få rabatter på billetter - og bli en del av oss!

Les mer her

Meld deg på vårt

Nyhetsbrev