Littsenior: Bob Dylan med Perry Aarti Olsen

Det er få som trenger en introduksjon mindre enn Bob Dylan. Men det er også få som er så mangefasettert og uhåndgripelig som tidenes største visesanger.

Tidligere programansvarlig ved Litteraturhuset Fredrikstad, Perry Aarti Olsen, har fått Dylan inn med morsmelken og vært avhengig siden. Han er en entusiastisk og kunnskapsrik fan som også covrer Bob Dylan på en fantastisk måte. Vi gleder også til å høre ham spille og fortelle.

For en liten smakebit, kan du trykke her. 

Program:

Kl 1100: Kafeen åpner.

Kl 1200: Programmet starter.

Kl 1400: Littsenior er slutt for dagen.

Per Jørgen Aarti Olsen er programansvarlig ved Fredrikstad Bibliotek. Han har også lang fartstid som programansvarlig ved Litteraturhuset Fredrikstad og som journalist for NRK.

Velkommen til Littsenior, et dagtidstilbud på Litteraturhuset Fredrikstad. Om lag annenhver mandag rigger Littsenior til for et dagtidsarrangement og en enkel kafé. Programmet har et stort spenn  – fra vitebegjær til kulturelt påfyll. Kjøp et årlig medlemskap pålydende 300 kr – eller enkeltbillett til hvert arrangement. Tilbudet har pause i skolens ferier.

Kjøp medlemskap til Littsenior her

NB: Medlemskapet i Littsenior gjelder kun for arrangementer under fanen Littsenior. Det gir deg fri adgang på alle Littsenior-arrangementer som finner sted på Litteraturhuset Fredrikstad.

Ordinært medlemskap for Litteraturhuset Fredrikstad finner du her.

Littsenior: Bob Dylan med Perry Aarti Olsen

Littsenior

Tid: mandag 24. april 2023

Klokken: 12.00 - 14.00

Pris: 100 for enkeltarr. Se info lenger ned om medlemsskap. ,-

Arrangør: Litteraturhuset Fredrikstad

Billetter

Dette arrangementet er en del av dagtilbudet LittSenior. Kjøper du medlemsskap i Littsenior, har du fri inngang på alle Littsenior-arrangementer.

MEDLEMSKAP kr 300,-

Kommende arrangementer

Her finner du en oversikt over alle våre kommende arrangementer de neste månedene. Vi huser både egne og andres arrangementer.

Bli medlem i Litteraturhuset Fredrikstad

Støtt Litteraturhuset Fredrikstad, få rabatter på billetter - og bli en del av oss!

Les mer her

Meld deg på vårt

Nyhetsbrev