Littsenior: Arven etter Joker

To av sønnene, Jørn og Kristian Pedersen kommer. Med bilder, tekst og musikk gir de oss innblikk i farens kreative liv.

Det er sikkert noen som vil kverulere, men vi vil påstå at Ragnar «Joker» Pedersen er Fredrikstads mest leste forfatter. Tekstene var ikke tunge. Gjerne bare en setning under et bilde. Men få vil nekte for at streken til Joker vekker minner. 

Vi får besøk av to av Jokers tre sønner, Jørn og Kristian. De tar oss gjennom en rekke smakebiter fra farens produktive virke. Om karrierestart i Oslo og hans mangfoldige virke i Fredrikstad. Joker satte tonen for en verden av humor. En tone som gir klangbunn for humor den dag i dag. Med bilder, tekst og musikk får vi et innblikk, tilbakeblikk og humoristisk blikk på en av Fredrikstads aller største.

Vi avslutter med en uhøytidelig quiz. Det blir rett og slett «Jokers sommergåter»!

Program:

Kl 1100: Kafeen åpner.

Kl 1200: Programmet starter.

Kl 1400: Littsenior er slutt for dagen.

Disse kommer:

Jørn Pedersen

Kristian Pedersen

Velkommen til Littsenior, et dagtidstilbud på Litteraturhuset Fredrikstad. Om lag annenhver mandag rigger Littsenior til for et dagtidsarrangement og en enkel kafé på Litteraturhuset. Programmet har et stort spenn  – fra vitebegjær til kulturelt påfyll. Kjøp et årlig medlemskap pålydende 300 kr – eller enkeltbillett til hvert arrangement. Tilbudet har pause i skolens ferier.

Kjøp medlemskap til Littsenior her

NB: Medlemskapet i Littsenior gjelder kun for arrangementer under fanen Littsenior. Det gir deg fri adgang på alle Littsenior-arrangementer som finner sted på Litteraturhuset Fredrikstad.

Ordinært medlemskap for Litteraturhuset Fredrikstad finner du her.

Littsenior: Arven etter Joker

Littsenior

Tid: mandag 08. mai 2023

Klokken: 12.00 - 14.00

Pris: 100 for enkeltarr. Se info lenger ned om medlemsskap. ,-

Arrangør: Litteraturhuset Fredrikstad

Billetter

Dette arrangementet er en del av dagtilbudet LittSenior. Kjøper du medlemsskap i Littsenior, har du fri inngang på alle Littsenior-arrangementer.

MEDLEMSKAP kr 300,-

Kommende arrangementer

Her finner du en oversikt over alle våre kommende arrangementer de neste månedene. Vi huser både egne og andres arrangementer.

Bli medlem i Litteraturhuset Fredrikstad

Støtt Litteraturhuset Fredrikstad, få rabatter på billetter - og bli en del av oss!

Les mer her

Meld deg på vårt

Nyhetsbrev