Littsenior: Å eldes med begeistring!

Per Anders Nordengen, prest, kåsør og forfatter, lover humor, alvor, sutring og glede når han kåserer over temaet «Å eldes med begeistring».

Dette er et kåseri om livet og inneholder humor og alvor, sutring og glede. – Jeg trenger ikke powerpoint eller andre hjelpemidler. Gi meg et glass vann og en mikrofon, sier Per Anders Nordengen, vår aller første gjest i Litteraturhusets nystartede forum, Littsenior. 70-åringen liker å presentere seg selv som “ordbruker”. 

Han kan se tilbake på en lang karriere som prest i Norge og i Sør-Afrika, foredragsholder, forfatter og samtalepartner. Per Anders Nordengen er i dag en svært ettertraktet foredragsholder og kåsør. Han er for øvrig sønn av Oslos tidligere, legendariske ordfører Albert Nordengen.

Vi gleder oss til en sprudlende opptreden, med en herlig blanding av smil og alvor!

 

Program:

Kl 1200: Kafeen åpner. Ta heisen opp til Savoy Terrasse i 4. etasje.

Kl 1230: Programmet starter.

Kl 1400: Littsenior er slutt for dagen.

Velkommen til Littsenior, et dagtidstilbud på Litteraturhuset Fredrikstad. Om lag annenhver mandag rigger Littsenior til for et dagtidsarrangement og en enkel kafé på lekre Savoy Terrasse i 4. etasje på Litteraturhuset. Programmet har et stort spenn  – fra vitebegjær til kulturelt påfyll. Kjøp et årlig medlemskap pålydende 300 kr – eller enkeltbillett til hvert arrangement. Tilbudet har pause i skolens ferier.

Kjøp medlemskap i Littsenior her.

NB: Medlemskapet i Littsenior gjelder kun for arrangementer under fanen Littsenior. Det gir deg fri adgang på alle Littsenior-arrangementer som finner sted på Litteraturhuset Fredrikstad.

Ordinært medlemskap for Litteraturhuset Fredrikstad finner du her.

Littsenior: Å eldes med begeistring!

Littsenior

Tid: mandag 27. mars 2023

Klokken: 12.00 - 14.00

Pris: 100 for enkeltarr. Se info lenger ned om medlemsskap. ,-

Arrangør: Litteraturhuset Fredrikstad

Billetter

Dette arrangementet er en del av dagtilbudet LittSenior. Kjøper du medlemsskap i Littsenior, har du fri inngang på alle Littsenior-arrangementer.

MEDLEMSKAP kr 300,-

Kommende arrangementer

Her finner du en oversikt over alle våre kommende arrangementer de neste månedene. Vi huser både egne og andres arrangementer.

Bli medlem i Litteraturhuset Fredrikstad

Støtt Litteraturhuset Fredrikstad, få rabatter på billetter - og bli en del av oss!

Les mer her

Meld deg på vårt

Nyhetsbrev