Littsenior: Sunniva Gylver -24 refleksjoner om julen

I adventstidens spede begynnelse kommer Sunniva Gylver for å vise oss i Littsenior hennes nyeste utgivelse, Himmel på jord – en litt annerledes julekalender.

Sunniva Gylver, prest ved Fagerborg kirke i Oslo og underviser ved MF vitenskapelig høyskole for teologi, religion og samfunn, kommer for å snakke om sin nyeste bok, «Himmel på jord». Denne vakre gaveboken inneholder 24 refleksjoner om julen, vakkert illustrert av Anne Kristin Hagesæther. Gylver beskriver julen som et forstørrelsesglass hvor det vakre blir enda vakrere og det vonde blir vondere. Gjennom sine refleksjoner, skrevet med dybde og følsomhet, gir hun oss nye perspektiver på julehøytidens skjønnhet, kraft, sorg og smerte.

Sunniva Gylver har en mangfoldig bakgrunn som prest, samfunnsdebattant, forfatter, underviser og treningsinstruktør. Hun er kjent for sitt engasjement i klimadebatten og arbeidet med å fremme dialog mellom ulike religioner. Gylver har tidligere utgitt flere bøker og er brennende opptatt av den gode samtalen. Hun har tre voksne barn.

Boken hennes vil være å få kjøpt i kaféen i forbindelse med arrangementet.

Vi gleder oss!

 

Program:

Kl 1100: Kafeen åpner.

Kl 1200: Arrangementet starter.

Kl 1400: Kafeen stenger

Du møter:

Sunniva Gylver er en norsk teolog, forfatter og foredragsholder kjent for sitt arbeid med å utforske troens og eksistensens dypere spørsmål. Hun har en mastergrad i teologi fra Det teologiske fakultet ved Universitetet i Oslo, hvor hun har spesialisert seg i religionspsykologi.

Gylver har markert seg som en tydelig stemme i den norske offentlige samtalen om tro, tvil og eksistensielle spørsmål. Hun er kjent for sin evne til å formidle komplekse teologiske temaer på en tilgjengelig måte, og hennes skrivestil preges av personlige refleksjoner og dyp innsikt.

I tillegg til sitt arbeid som forfatter og foredragsholder, har Gylver vært en aktiv bidragsyter i ulike mediekanaler, blant annet gjennom kronikker, debattinnlegg og deltakelse i radio- og TV-programmer.

 

Velkommen til Littsenior, et dagtidstilbud på Litteraturhuset Fredrikstad. Om lag annenhver mandag rigger Littsenior til for et dagtidsarrangement og en enkel kafé på Litteraturhuset. Programmet har et stort spenn  – fra vitebegjær til kulturelt påfyll. Kjøp et årlig medlemskap pålydende 500 kroner (utsolgt) – eller enkeltbillett om det er plass pålydende 150 kroner. Tilbudet har pause i skolens ferier.

Kjøp medlemskap til Littsenior her (Utsolgt)

NB: Medlemskapet i Littsenior gjelder kun for arrangementer under fanen Littsenior. Det gir deg fri adgang på alle Littsenior-arrangementer som finner sted på Litteraturhuset Fredrikstad.

Ordinært medlemskap for Litteraturhuset Fredrikstad finner du her.

Littsenior: Sunniva Gylver – 24 refleksjoner om julen

Littsenior

Tid: mandag 02. desember 2024

Klokken: 12.00 - 13.00

Pris: 150 for enkeltarr. Se info lenger ned om medlemsskap. ,-

Arrangør: Litteraturhuset Fredrikstad

Billetter

Dette arrangementet er en del av dagtilbudet LittSenior. Kjøper du medlemsskap i Littsenior, har du fri inngang på alle Littsenior-arrangementer.

MEDLEMSKAP kr 500,-

Kommende arrangementer

Her finner du en oversikt over alle våre kommende arrangementer de neste månedene. Vi huser både egne og andres arrangementer.

Bli medlem i Litteraturhuset Fredrikstad

Støtt Litteraturhuset Fredrikstad, få rabatter på billetter - og bli en del av oss!

Les mer her

Meld deg på vårt

Nyhetsbrev