Litteraturfestivalen Ord i Grenseland

Velkommen til litteraturfestivalen Ord i Grenseland, torsdag 12. oktober – lørdag 14. oktober! For 13. gang samles forfattere, musikere, poeter, frivillige og bokelskere i Fredrikstad til innholdsrike og meningsfulle dager på Litteraturhuset Fredrikstad.

Fredag 13. oktober er det spennede boksamtaler med blant andre Brynjulf Jung Tjønn, Synne Sun Løes og Selma Lønning Aarø. Og så er det konsert med Frode Gryttens band!

Programmet er klart. Du finner alle arrangementene og lenker til billetter og festivalpass her: ordigrenseland.no

Vi gleder oss til høstens mest spennende litteraturfestival! Ord i Grenseland inviterer deg til å utforske litteraturens grenseløse verden, der ord krysser geografiske, kulturelle, og sjangermessige grenser.

OPPGJØR I GRENSELAND

Temaet for litteraturfestivalen Ord i Grenseland 2023 er OPPGJØR. Oppgjør endrer oss og driver oss, forbedrer oss og traumatiserer oss. Oppgjørene er nødvendige, kostbare, vonde og forløsende. Et oppgjør kan være en blodig hevn, en behersket samtale, en tale eller en hel bok. Over seks festivaldager skal vi utforske politiske oppgjør, oppgjør med mordere og voldtektsmenn, oppgjør med krigens fortellinger, oppgjør med diagnoser og boksene som følger med, oppgjør med mor, oppgjør med far, oppgjør med makta, oppgjør med fakta og oppgjør med oss selv. Vi skal samle oss rundt litteratur som bringer klarhet og nye tanker inn i etablerte og stivnede tankesett, lyser opp mørklagte rom og utfordrer våre forestillinger om hva som er sant. Alle oppgjør har en tekst og all litteratur er et oppgjør med noe.

Litteraturfestivalen Ord i Grenseland: FREDAG

Ord i Grenseland

Tid: fredag 13. oktober 2023

Klokken: 18.00 - 22.00

Pris: 140 ,-

Program og billetter finner du på www.ordigrenseland.no

Arrangør: Ord i Grenseland

Billetter

Kommende arrangementer

Her finner du en oversikt over alle våre kommende arrangementer de neste månedene. Vi huser både egne og andres arrangementer.

Bli medlem i Litteraturhuset Fredrikstad

Støtt Litteraturhuset Fredrikstad, få rabatter på billetter - og bli en del av oss!

Les mer her

Meld deg på vårt

Nyhetsbrev