Søk arrangement
Lisa Aisato – Livet – illustrert
  • Tid:
    lørdag 2. nov 2019
  • Klokken:
    19:00- 20:30
Gratis inngang
Eksternt

Boklansering med Lisa Aisato og minikonsert med Tommy Tokyo

Ingen illustrerer menneskenes frykt, håp og drømmer som Lisa Aisato. I “Livet – illustrert» har hun samlet et utvalg av sine beste bilder, både klassikere og helt nye tegninger, og skrevet en livsbejaende tekst om dette livet vi alle må mestre. Alle livets faser, kjærlighet, sorg, tvil og stor glede blir skildret og illustrert i Aisatos særegne stil som rører oss i vårt innerste. Arrangementet er for voksne.

Lisa Aisato har befestet seg som en av Norges mest bejublede illustratører. Hun har skrevet og illustrert seks egne barnebøker, blant andre Odd er et egg, som også ble film, og En fisk til Luna. Hun har illustrert bestselgerbøker som serien om trollet Tambar sammen med Tor Åge Bringsværd, Jenta som ville redde bøkene, skrevet av Klaus Hagerup og Snart sover du, skrevet av søsteren Haddy Njie. I fjor illustrerte hun Maja Lundes megabestselger Snøsøsteren og Linn Skåbers kritikerroste Til ungdommen. Hun har også hatt illustrasjoner i Dagbladets lørdagsmagasin i ti år.

Vi feirer bokutgivelse på Litteraturhuset! Lisa forteller og leser fra boka og Tommy Tokyo spiller minikonsert med noen av sine låter fra livets sol- og skyggeside. Velkommen!

Resten av vårt program finner du her!