Søk arrangement
Lisa Aisato – Livet – illustrert
 • Tid:
  lørdag 2. nov 2019
 • Klokken:
  19:00- 20:30
Gratis inngang
Eksternt
 • Tid:
  lørdag 2. nov 2019
 • Klokken:
  19:00- 20:30
Gratis inngang
Eksternt
Lisa Aisato – Livet – illustrert

Boklansering med Lisa Aisato og minikonsert med Tommy Tokyo

Ingen illustrerer menneskenes frykt, håp og drømmer som Lisa Aisato. I “Livet – illustrert» har hun samlet et utvalg av sine beste bilder, både klassikere og helt nye tegninger, og skrevet en livsbejaende tekst om dette livet vi alle må mestre. Alle livets faser, kjærlighet, sorg, tvil og stor glede blir skildret og illustrert i Aisatos særegne stil som rører oss i vårt innerste. Arrangementet er for voksne.

Lisa Aisato har befestet seg som en av Norges mest bejublede illustratører. Hun har skrevet og illustrert seks egne barnebøker, blant andre Odd er et egg, som også ble film, og En fisk til Luna. Hun har illustrert bestselgerbøker som serien om trollet Tambar sammen med Tor Åge Bringsværd, Jenta som ville redde bøkene, skrevet av Klaus Hagerup og Snart sover du, skrevet av søsteren Haddy Njie. I fjor illustrerte hun Maja Lundes megabestselger Snøsøsteren og Linn Skåbers kritikerroste Til ungdommen. Hun har også hatt illustrasjoner i Dagbladets lørdagsmagasin i ti år.

Vi feirer bokutgivelse på Litteraturhuset! Lisa forteller og leser fra boka og Tommy Tokyo spiller minikonsert med noen av sine låter fra livets sol- og skyggeside. Velkommen!

Resten av vårt program finner du her!

Andre kommende arrangementer

Tirsdag 25. aug 2020 kl 19:00
Kathrine Jensen, leder palestinakomiteen i Norge holder foredrag etterfulgt av filmvisning.
Torsdag 27. aug 2020 kl 19:00
Krimforfatter og tidligere etterforskningsleder Jørn Lier Horst innkaller forfatter Jan-Erik Fjell til avhør.
Torsdag 3. sep 2020 kl 18:00
De opplever det jevnlig: Stygge kommentarer, hets og mistenksomhet. I høstens første folkemøtet spør vi: hvor ille er hverdagsrasismen i Fredrikstad? Og hvordan skal vi komme den til livs?
Fredag 4. sep 2020 kl 18:00
Ord i Grenselands 10-årsjubileum 2020. Ida Fjeldbraaten, Lisa Aisato, Anne Marit Jacobsen med flere
Lørdag 5. sep 2020 kl 12:00
Ord i Grenselands 10-årsjubileum 2020. Med Nina Lykke, Agnes Ravatn, Monica Isakstuen, Shazia Majid og Maria Kjos Fonn med flere.
Onsdag 9. sep 2020 kl 09:00
Digital markedsføring er helt sentralt i bedriftens verdiskaping.
Load More